GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον Βρούτση: «Ο Φουρθιώτης ήλθε στο υπουργείο Εργασίας με μπράβους και απειλούσε!»

Διαστάσεις σοβαρού πολιτικού σκανδάλου λαμβάνει η υπόθεση Φουρθιώτη, ύστερα από τις καταγγελίες του Γιάννη Βρούτση για τον παρουσιαστή.  Μιλ...


Διαστάσεις σοβαρού πολιτικού σκανδάλου λαμβάνει η υπόθεση Φουρθιώτη, ύστερα από τις καταγγελίες του Γιάννη Βρούτση για τον παρουσιαστή. 

Μιλώντας μάλιστα στο Documento, ο πρώην υπουργός Εργασίας και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ  κατήγγειλε, πως όταν οι αρμόδιες υπηρεσίες ανακάλυψαν απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ του παρουσιαστή στο πρόγραμμα Συν-Εργασία, εκείνος εισέβαλε στο υπουργείο με μπράβους και απειλούσε υπαλλήλους και ηγεσία.

«Σε αναζήτηση από το λογιστήριο διαπίστωσα ότι έπαιρνε μισθούς 60 έως 80 χιλιάδες ευρώ. Το ίδιο και άτομα που ήταν δίπλα του. Αυτό δείχνει σκοπιμότητα. Βρήκε την τρύπα δηλαδή και πήγε να πάρει τα λεφτά. Όταν οι υπάλληλοι το εντόπισαν τρελάθηκαν», δήλωσε στο Documento ο Γιάννης Βρούτσης.

«Ήρθε σε μένα με μπράβους. Φώναζε. Με θράσος. Απειλούσε. Ζητούσε να πληρωθεί το μήνα που έχασε» ανέφερε ο τότε υπουργός, προσθέτοντας πως ο Φουρθιώτης τον απειλούσε πως θα τον «τελειώσει». «Είμαι έξω φρενών με αυτόν τον τύπο. Ήρθε στο υπουργείο και κλοτσούσε πόρτες. Ήρθε με μπράβους. Απειλούσε γενικούς γραμματείς. Υπάλληλοι έρχονταν κλαίγοντας γιατί τους έλεγε ότι θα τον προσκυνήσουμε. Μιλάμε για παρακμή».

Ο Γιάννης Βρούτσης μάλιστα μίλησε και για πολιτικό κόστος που του προκάλεσε το επεισόδιο. Σημειώνεται πως λίγες μέρες μετά, ο Γιάννης Βρούτσης αποπέμφθηκε από το υπουργείο.

1 σχόλιο

  1. Γιατί δεν λένε ο μισθός των 60 ΕΩΣ 80 χιλιάδων Ευραιωπουλάκια είτανε μηνιάτικος;;;

    ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!!!

    ΕΓΩ ΘΑ ΠΆΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ THN ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ "MAREMBAS ALL FUCK"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση