GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Αγριογούρουνα μέσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης...

Μέχρι τον προαύλιο χώρο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έφτασαν αργά το βράδυ της Κυριακής τουλάχιστον δυ...


Μέχρι τον προαύλιο χώρο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έφτασαν αργά το βράδυ της Κυριακής τουλάχιστον δυο αγριογούρουνα. 

Κλήσεις στην αστυνομία

Αναφορές υπήρξαν από τις περιοχές της Πυλαίας, της Κηφισιάς, της Βούλγαρη, ενώ στο τέλος έφτασαν μέχρι την Βασιλίσσης Ολγας.

  Φωτογραφία grtimes.gr

Η αστυνομία έλαβε αρκετές κλήσεις για τα άγρια ζώα, που συνέχισαν αμέριμνα τη βόλτα τους στην άδεια λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα, στη διάρκεια της ημέρας, αγριογούρουνα έκαναν την εμφάνισή τους στο Πανόραμα, τον Χορτιάτη και την Κηφισιά, δίπλα σε σπίτια.


 Φωτογραφία: Αγγελική Χριστοδούλου (από thestival.gr)

Στην αυλή μεζεδοπωλείου
Θεάθηκαν μάλιστα στην αυλή γνωστού μεζεδοπωλείου και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξαν τα βλέμματα, με περαστικούς να σπεύδουν να φωτογραφίσουν το ασυνήθιστο θέαμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση