GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΞΑΓΩΓΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ! Η νέα τυραννία της Κίνας...

Βασίλειος Λορεντζάτος   Η νέα τυραννία της Κίνας Η Κίνα χτίζει το πρώτο ψηφιακό ολοκληρωτικό κράτος στον κόσμο στη βάση τής τεχνητής νοημοσύ...


Βασίλειος Λορεντζάτος 
Η νέα τυραννία της Κίνας
Η Κίνα χτίζει το πρώτο ψηφιακό ολοκληρωτικό κράτος στον κόσμο στη βάση τής τεχνητής νοημοσύνης και τής 5G, εξάγοντας ταυτόχρονα τον ψηφιακό ολοκληρωτισμό, ενώ έχει γίνει πρότυπο θαυμασμού, λατρείας και μίμησης από τους επίδοξους αυτοκράτορες...
Εγκατέστησε ένα σύστημα αδιανόητης μαζικής παρακολούθησης και κοινωνικού ελέγχου, όπου το Κομουνιστικό Κόμμα κρατά την κατσαρόλα βάζοντας μέσα για να ανακατέψει τον Big Brother μαζί με τα Big Data.
Πρόκειται για ένα σύστημα με μονάδες κοινωνικής "πίστωσης" που πιστώνει την κοινωνική συμπεριφορά, που παρακολουθεί κάθε δευτερόλεπτο τη διαδικτυακή συμπεριφορά, και οι βαθμοί τού καθενός δίνουν πρόσβαση ή όχι σε υπηρεσίες, αγαθά, ταξίδια, εκπαίδευση ή βαθμιδωτούς περιορισμούς.
Η επικράτεια τής Κίνας είναι καλυμμένη με κάμερες εφοδιασμένες με το τελευταίο λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης, και με δύο δισεκατομμύρια φωτογραφίες στο υπόβαθρο κι έτσι εντοπίζονται εύκολα, κυρίως οι πολιτικοί διαφωνούντες, και οι κάθε είδους παρανομούντες, ακόμα και με τις εκφράσεις ή και το βάδισμά τους.
Οι πολίτες έχουν υποχρεωτικά εγκαταστήσει λογισμικό επιτήρησης (υποκλοπής - spyware), συνδεδεμένο με το κράτος. Οι ταυτότητες φέρουν πληροφορίες DNA και «κατάσταση αξιοπιστίας». Και ως άμεσο αποτέλεσμα, το 5% του πληθυσμού κάθε επαρχίας βρίσκεται σε στρατόπεδα «επανεκπαίδευσης».
Η Κίνα έχει ένα σχέδιο για να ηγηθεί και να θησαυρίσει με την πρωτοπορία της στον καθορισμό τεχνολογιών τού 21ου αιώνα. Ξαναγράφοντας την ιστορία όπως ποτέ πριν δημιουργώντας το ψηφιακό ολοκληρωτικό κράτος, που είναι μια συνδυασμένη επιχείρηση μεταξύ του Κομμουνιστικού Κόμματος και των δήθεν ιδιωτικών εταιρειών Big Tech της Κίνας, οι οποίες συλλέγουν τεράστιο πλήθος δεδομένων.
Το Πεκίνο τα κατάφερε όλα αυτά λεηλατώντας τη δυτική τεχνολογία σε μαζική κλίμακα, μέσω ενός τεράστιου συστήματος κατασκοπίας. Εκβιάζοντας ή εξαγοράζοντας φανερά ή κρυφά εταιρείες δυτικής τεχνολογίας και ακαδημαϊκούς, αν και πάρα πολλοί ήταν πρόθυμοι συνεργοί, ενεργώντας ως υπηρέτες τού Κόμματος σε αντάλλαγμα ειδικές "αμοιβές" και πρόσβαση στη μυθική αγορά της Κίνας.
Αυτά και πολλά άλλα αναφέρονται στο βιβλίο τού βραβευμένου δημοσιογράφου Ian Williams "Every Breath You Take: China's New Tyranny". Το σημαντικό είναι ότι ΔΕΝ περιγράφει ένα δυστοπικό και ηλεκτρονικά σιδερόφραχτο μέλλον, αλλά κάτι που συμβαίνει ΤΩΡΑ, και το οποίο εξάγεται αποτελώντας πρόκληση και προειδοποίηση για όλες και όλους.
https://vickytoxotis.blogspot.com/2021/04/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση