GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!» Τρικάκια και μπογιές στο σπίτι του Ευαγγελάτου και της Στεφανίδου από τον Ρουβίκωνα...

"Παρέμβαση" με τρικάκια και μπογιές πραγματοποίησε ο «Φεμινιστικός Τομέας Ρουβίκωνα» στο σπίτι του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιά...


"Παρέμβαση" με τρικάκια και μπογιές πραγματοποίησε ο «Φεμινιστικός Τομέας Ρουβίκωνα» στο σπίτι του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου, στην Κηφισιά το απόγευμα της Πέμπτης.
 
Με ανάρτησή τους στο indymedia τα μέλη του Ρουβίκωνα, ανέλαβαν την ευθύνη αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος παρέχουν βρώμικες υπηρεσίες παραπλάνησης, αποπροσανατολισμού και ξεπλύματος στις εκάστοτε διεφθαρμένες κυβερνήσεις, σαν ένα ακριβοπληρωμένο πλυντήριο έμμισθων ρουφιάνων».

«Προς υπεράσπιση, λοιπόν, όλων των θυμάτων που έχουν κανιβαλιστεί από τη Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ήρθε η ώρα να πούμε τους δολοφόνους, δολοφόνους, τους βιαστές, βιαστές και τα θύματα, θύματα» τονίζεται σχετικό κείμενο προσθέτοντας ότι «εμείς επιλέγουμε να σταθούμε στο πλευρό εκείνων που πήγαν κόντρα στον φόβο και τη στοχοποιήση και επέλεξαν να σπάσουν την σιωπή τους και να εκθέσουν πρόσωπα της τηλεοπτικής βιομηχανίας και του θεάτρου που μέχρι πρότινος θεωρούσαν τους εαυτούς τους άτρωτους και είχαν επαναπαυθεί στην ασφάλεια της εξουσίας που τους παρείχε η θέση τους».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση