GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΛΥΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ! Ανατροπή στην υπόθεση του τροχαίου στη Γαύδο...

Νέα τροπή παίρνουν τα πράγματα σχετικά με τον θάνατο της 28χρονης Κορίνας Λαυράνου, σε τροχαίο στη Γαύδο. Σημειώνεται ότι διασώθηκε ο 40χρον...


Νέα τροπή παίρνουν τα πράγματα σχετικά με τον θάνατο της 28χρονης Κορίνας Λαυράνου, σε τροχαίο στη Γαύδο. Σημειώνεται ότι διασώθηκε ο 40χρονος οδηγός του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμώδη περιοχή λίγο πριν τα Βατσιανά της Γαύδου.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η έκθεση της αστυνομίας καταρρίπτει ουσιαστικά την εκδοχή του οδηγού για το ενδεχόμενο του λυμένου χειρόφρενου.

Την ίδια στιγμή, ο δικηγόρος της οικογένειας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης υποστηρίζει ότι καμιά εκδοχή του 40χρονου δεν ευσταθεί, αναφερόμενος και στα καθίσματα, που δεν ήταν σε ήπτια θέση, όπως ισχυρίστηκε ο 40χρονος, αφού βρέθηκε σε όρθια θέση του οδηγού και ελαφρώς πίσω της κοπέλας συνοδηγού.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό φιλικό κύκλο της Κορίνας, δεν ήταν ζευγάρι με τον 40χρονο, ενώ στοιχεία συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση και η μηχανή του σε πλήρη λειτουργία κατά τη στιγμή του συμβάντος.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο ιατροδικαστής Κρήτης Σταμάτης Μπελιβάνης απέδωσε τον θάνατο της 28χρονης στην πολύωρη καθυστέρηση των σωστικών μέσων. «Τα τραύματά της θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν ακόμα και χωρίς χειρουργική επέμβαση» είπε ο ίδιος επιβεβαιώνοντας τις φωνές που από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για ολιγωρία των αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση