GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ η κυβέρνηση! ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ για το άνοιγμα των σχολείων...

Σε θρίλερ εξελίσσεται το ενδεχόμενο άνοιγμα των Λυκείων τη Δευτέρα 12 Απριλίου, με τους λοιμωξιολόγους να συνεδριάζουν εκτάκτως ως αργά την ...


Σε θρίλερ εξελίσσεται το ενδεχόμενο άνοιγμα των Λυκείων τη Δευτέρα 12 Απριλίου, με τους λοιμωξιολόγους να συνεδριάζουν εκτάκτως ως αργά την Τρίτη για αυτό ακριβώς το ζήτημα και με την κυβέρνηση να εκφράζει την επιθυμία της οι μαθητές να επιστρέψουν στα θρανία. 

Την Τετάρτη αναμένεται να συνεδριάσει εκτάκτως η ολομέλεια της Επιτροπής για το άνοιγμα των σχολείων.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί θα προσέλθουν στα σχολεία αφού πρώτα κάνουν το δωρεάν self test, το οποίο αναμένεται να φτάσει στα φαρμακεία όλης της χώρας μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με το MEGA, η αίσθηση από τη συνεδρίαση της προηγούμενης εβδομάδας είναι ότι οι ειδικοί θα δώσουν το πράσινο φως για την επιστροφή των μαθητών των Λυκείων στα θρανία από τη Δευτέρα.

Πάντως, υπάρχει περίπτωση τα σχολεία να μην ανοίξουν στις περιοχές στις περιοχές που δεν λειτούργησαν και τα καταστήματα, δηλαδή στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και την Κοζάνη.

Για κάθε ενδεχόμενη άρση μέτρων, θα εξετάζονται τα δεδομένα και ο επιδημιολογικός δείκτης ανά περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση