GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΣΘΜΑΙΝΟΝΤΑΣ! Στην Δικαιοσύνη στέλνει η κυβέρνηση τον Φουρθιώτη...

Το δρόμο της Δικαιοσύνης θα πάρει σύντομα ο Μένιος Φουρθιώτης για όλα όσα βγαίνουν πλέον στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις δραστηριότη...


Το δρόμο της Δικαιοσύνης θα πάρει σύντομα ο Μένιος Φουρθιώτης για όλα όσα βγαίνουν πλέον στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις δραστηριότητές του τα τελευταία χρόνια. 

Σύμφωνα με  κυβερνητικές  πηγές,   η κυβέρνηση -υπό το βάρος και των τελευταίων αποκαλύψεων- θα προσφύγει άμεσα στο εισαγγελέα και θα ζητήσει την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ηδη, λένε οι ίδιες πληροφορίες, έχει παρέμβει οικονομικός εισαγγελέας ο οποίος διερευνά όλες τις οικονομικές πτυχές και ό,τι έχει να κάνει με δουλειές του μάνατζερ και τηλεπαρουσιαστή.

«Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη», λένε κυβερνητικές πηγές που πλέον δηλώνουν αποφασισμένες να κυνηγήσουν τον κ. Φουρθιώτη για μια σειρά από υποθέσεις, παλαιές και νέες. Οπως για παράδειγμα την υπόθεση του προγράμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, και τον τρόπο που προσπάθησε ο τηλεπαρουσιαστής και μάνατζερ να πάρει λεφτά.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός, Γιάννης Βρούτσης, έχει καταγγείλει ότι ο Φουρθιώτης με μπράβους εισέβαλε στο υπουργείο και απειλούσε επί πέντε ώρες. Ο Φουρθιώτης καταγγέλλεται ότι προσπάθησε να στήσει κομπίνα και να πάρει λεφτά από το εν λόγω πρόγραμμα δηλώνοντας ότι παίρνει μισθό 80.000 ευρώ όταν λίγους μήνες πριν ο μισθός που δήλωνε ήταν κάτω από 1.000 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση