GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ (μικρο)χρέη χιλιάδων οφειλετών σε δήμους...

Παρατείνεται έως τις 30/6 η προθεσμία σύστασης Αναπτυξιακών Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τροπολογία που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του ...


Παρατείνεται έως τις 30/6 η προθεσμία σύστασης Αναπτυξιακών Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τροπολογία που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών. 

Επίσης, διαγράφονται οφειλές προς τους ΟΤΑ Α’ βαθμού από επιχειρήσεις εκμίσθωσης οχημάτων για παραβάσεις διατάξεων περί στάθμευσης, οι οποίες έχουν τελεστεί πριν την 23η.2.2007. Δεν υπάρχει ωστόσο, αναφορά για το ύψος των οφειλών.

Με την ίδια τροπολογία, διαγράφονται υπόλοιπα βεβαιωμένων ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού μέχρι του ποσού των 10 ευρώ συνολικά ανά οφειλέτη και τροποποιείται το άρθρο που αφορά στη χορήγηση ειδών διαβίωσης ή περίθαλψης και βοηθημάτων σε τρίτεκνους.

Ακόμη, ρυθμίζονται θέματα για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παρατείνεται μέχρι τις 30/6 η δυνατότητας προσαύξησης έως 30% του αριθμού ωρών υπερωριακής απασχόλησης των Υπαλλήλων Δήμων ή Περιφερειών και του προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας που συμμετέχουν στα κλιμάκια ελέγχου των μέτρων της πανδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση