GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποβολή μαθητή γιατί επέμενε να φοράει μάσκα στην τάξη & το σχολείο!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Μπείτε στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου [...] Εκεί ο Εβραίος, ο Μωαμεθανός κι ο Χριστιανός συμπεριφέρονται μετα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Μπείτε στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου [...]
Εκεί ο Εβραίος, ο Μωαμεθανός κι ο Χριστιανός συμπεριφέρονται
μεταξύ τους σαν να είναι της...

ίδιας θρησκείας,
και αποκαλούν άπιστους μόνο όσους χρεοκοπούν»
Φρανσουά Μαρί Αρουέ, γνωστός ως "Βολταίρος" (1694-1778)
Σε: "Letters concerning the English Nation" (Αγγλικά Γράμματα), που εκδόθηκε το 1733

Συμβαίνουν κι αυτά σε μια Ευρωπαϊκή χώρα, μέλος κι αυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που μάλλον οι δικοί της επιστήμονες δεν έχουν γνωρίσει τον Τσιόρδα και τους εγχώριους καθεστωτικούς "επιστήμονες". Σωστότερα, επιμένουν στην Ιατρική επιστήμη, αφού δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ όπου αποδεικνύει ότι η χρήση μάσκας προστατεύει από τον κορωνοϊό. Δεν έχουν προοδεύσει και παραμένουν στις διαπιστώσεις της επιστήμης, που είχαν πριν ένα χρόνο κι οι δικοί μας "επιστήμονες"... Ας θυμηθούμε:

* Τσιόδρας: Όχι σε χρήση μάσκας και γαντιών μιας χρήσης – Επικίνδυνες οι μάσκες με βαλβίδα
“Όχι” στη χρήση μάσκας και γαντιών μιας χρήσης λέει η Επιτροπή Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. Δήλωσε μάλιστα ότι ο παραπάνω εξοπλισμός μπορεί να αποβεί περισσότερο βλαπτικός παρά ωφέλιμος για τους πολίτες, ενώ για τις μάσκες με βαλβίδα ανέφερε απερίφραστα ότι μπορεί να είναι επικίνδυνες...

Σουηδία: Απαγορεύτηκε στον 13χρονο Λίνους να παρακολουθήσει τα μαθήματα σε ένα διεθνές σχολείο στην περιοχή της Στοκχόλμης έως ότου συμφώνησε να αφαιρέσει τη μάσκα που φορούσε.

Γράφει ο 13χρονος Λίνους: "Αποφάσισα να φορέσω μάσκα στο σχολείο. Την πρώτη ώρα πηγαίνει κανονικά το μάθημα... Στη συνέχεια, όμως, ο καθηγητής μου ζητά να βγάλω τη μάσκα μου, και φυσικά του λέω ότι δεν το ήθελα εξαιτίας του κορωνοϊού"... Τον έβγαλαν από την τάξη και κάλεσαν τη μητέρα του να τον παραλάβει (στη φωτογραφία της ανάρτησης ο Λίνους με τη μητέρα του).

Ο Λινους έμεινε στο σπίτι για δύο ημέρες πριν αποφασίσει, μαζί με τους γονείς του, ότι η ζημιά από το σχολείο που απουσιάζει είναι μεγαλύτερη από τον κίνδυνο να μην φορέσει μάσκα και να επιστρέψει στο σχολείο... και τώρα οι γονείς κάνουν αγώνα υπέρ της χρήσης μάσκας, για να ανατρέψουν τις αποφάσεις της Σουηδικής Υγειονομικής Επιτροπής Επιστημόνων, που μάλλον δεν έχουν ακούσει, ή γνωρίσει τους Τσιόρδα-Χαρδαλιά. Ο Carl Hudson, διευθυντής του σχολείου, εξήγησε με δήλωση σχετικά με τις μάσκες, ότι ακολουθούν τις οδηγίες της μονάδας μολυσματικών ασθενειών της περιοχής της Στοκχόλμης (Stockholm Region’s Infectious Diseases Unit, Smittskydd Stockholm), όπου «Στις τρέχουσες συστάσεις του Smittskydd Stockholm αναφέρεται ρητά ότι προς το παρόν δεν συνιστούν μάσκες στο περιβάλλον της τάξης».

Οι Σουηδοί Επιστήμονες (πολλοί είναι Έλληνες γιατροί που μετανάστευσαν στη Σουηδία και κατέχουν κρίσιμες θέσεις στο Σουηδικό Εθνικό Σύστημα Υγείας), είναι σαφείς: Αποτροπή χρήσης μάσκας στα σχολεία, καθώς τα πιθανά οφέλη που προκύπτουν είναι πολύ χαμηλότερα από τα μειονεκτήματα και τις επιπτώσεις στην υγεία των παιδιών... επισημαίνοντας και τους ψυχολογικούς παράγοντες της χαμηλής αποτελεσματικότητας στην επικοινωνία.

Στην Ελλάδα οι "επιστήμονες" ακολουθούν τις οδηγίες και συμβουλές ξένων παραγόντων στην υπηρεσία πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών, όπως επίσης και πρωτόκολλα με μια περίεργη, συνένοχη σιωπή των "απλών" γιατρών, αφού κανένας δεν μιλάει για θεραπείες, κατ' οίκο περίθαλψη, φάρμακα και τα πάντα κινούνται στην τρομοκρατία της διασωλήνωσης, τη μάσκα-φίμωτρο ως όπλο υπακοής και τον εμβολιασμό. Ακολουθούμε κατά γράμμα την επίσημη καθεστωτική γραμμή της γειτονικής Ιταλίας.

Ο δοτός, διορισμένος κατά παράβαση του Ιταλικού Συντάγματος από τα πολιτικά κόμματα της όλης "αριστεράς", της δεξιάς και της ακροδεξιάς, ο μη εκλεγμένος κι Αντισυνταγματικός πρωθυπουργός Ντράγκι, δήλωσε στο διάγγελμά του: "Πρέπει να εμβολιαζόμαστε για χρόνια λόγω των μεταλλάξεων" (βλέπε το σχετικό βίντεο στο κρατικό ειδησιογραφικό πρακτορείο ειδήσεων "ANSA": ΕΔΩ).

Οι αγορές πανηγυρίζουν, οι πολυεθνικές "Big Pharma" ανοίγουν σαμπάνιες!

Μάλιστα, δήλωσε πως θα ενδιαφερθεί προσωπικά για να υπάρξουν καλύτερα συμβόλαια με τις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες. Ως έντιμος τραπεζίτης, μάλλον ξέρει πως να χειριστεί τις συμβάσεις εκατομμυρίων και να μην υπάρχουν μίζες, αφού θα εγγυηθεί τη διαφάνεια στις προμήθειες. Είναι εκείνος ο τραπεζίτης που για την Ελλάδα είχε δηλώσει: Μια χώρα που χρωστάει χάνει την εθνική της κυριαρχία κι αποφασίζουν οι τραπεζίτες... αν δεν αποκτήσαμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου σ' αυτό τον τόπο.

Υ.Γ. Η Σουηδία έχει σε αναλογία πληθυσμού τους λιγότερους νεκρούς από την επιδημία κορωνοϊού -παρά τα όσα γράφουν και λένε οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες, αλλά δεν έχουν ξεπεράσει τους νεκρούς από κάθε άλλη χρονιά εποχικής γρίπης. Αν μάλιστα δεν είχαν την επέλαση του κορωνοϊού στα γηροκομεία... δεν θα γνώριζαν τι σημαίνει "πανδημία". Επίσης, είναι γνωστοί "αρνητές", αν σκεφτούμε πως η εθελούσια συμμετοχή στους εμβολιασμούς ανέρχεται στο 12,5% του συνόλου του πληθυσμού και στο 5,3% αυτών που έλαβαν δεύτερη δόση εμβολίου.


* ΣΟΚ! Δοκιμές εμβολίων σε βρέφη και παιδιά! Ποτέ να μην έχεις ελπίδα... η ελπίδα είναι μια παγίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση