GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ!» Το «ξέσπασμα» γυναίκας στα διόδια που ήθελε να πάει στον τάφο του συζύγου της...

Ιδιαίτερα αυστηροί είναι οι έλεγχοι της αστυνομίας στα διόδια, προκειμένου όσοι ταξιδιώτες δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα μαζί τους να μην ...


Ιδιαίτερα αυστηροί είναι οι έλεγχοι της αστυνομίας στα διόδια, προκειμένου όσοι ταξιδιώτες δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα μαζί τους να μην τους επιτραπεί η έξοδος από τον Νομό Αττικής. 

Όπως είναι φυσιολογικό, οι εντάσεις δεν λείπουν. Μία γυναίκα ξέσπασε, καθώς οι αστυνομικοί δεν την άφηναν να περάσει για να πάει στον τάφο του άνδρα της στο χωριό. «Είναι άδικο. Έχω τρία παιδιά που έχασαν τον πατέρα τους από κορονοϊό. Μπήκε διασωληνωμένος και δεν βγήκε. Δεν φεύγω. Ας με γράψουν», ανέφερε στο ξέσπασμά και πήγε στο αυτοκίνητο που ήταν ο γιος της. Τελικά, η γυναίκα επέστρεψε στην Αθήνα, αφού δεν της επετράπη να περάσει.

Σύμφωνα με την Τροχαία 939 οδηγοί αυτοκινήτων αναγκάστηκαν σε αναστροφή το τελευταίο 24ωρο, καθώς δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης.

Συγκεκριμένα, από τις 06:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης έως και τις 06:00 το πρωί σήμερα, σε αναστροφή προς Αθήνα από τα διόδια της Ελευσίνας αναγκάστηκαν 888 οδηγοί οχημάτων, ενώ από τα διόδια των Αφιδνών, 51 οδηγοί. Σημειώνεται ότι το ίδιο χρονικό διάστημα από τα διόδια της Ελευσίνας πέρασαν προς Κόρινθο 15.552 οχήματα και από τα διόδια των Αφιδνών για Λαμία 17.727.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση