GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΦΟΔΟΣ σε χαρτοπαιχτική λέσχη! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ (πάλι) ο Θέμης Αδαμαντίδης...

Επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της πλατείας Βάθης σε πα...


Επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της πλατείας Βάθης σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη.

Πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, θέλουν να έχουν συλληφθεί 20-30 άτομα μεταξύ αυτών και γνωστός τραγουδιστής. Την επιχείρηση συνδράμουν και δυνάμεις της Ασφαλείας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον ίδιο γνωστό τραγουδιστή, τον Θέμη Αδαμαντίδη,  που είχε απασχολήσει  και πάλι στις αρχές Μαρτίου την ειδησεογραφία για τη συμμετοχή του σε νυχτερινό κατάστημα που λειτουργούσε παράνομα και τη σύλληψή του και πάλι σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

Επιβάλλονται πρόστιμα στους υπεύθυνους και τους παρευρισκόμενους, ενώ κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα από την ειδική υπηρεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων μετά από καταγγελία στο τηλεφωνικό κέντρο 1520.

1 σχόλιο

  1. Συνέχεια τζογάρει σε παράνομες λέσχες ,και απο την αλλη κλέγεται οτι δεν δουλευει σε νυχτειρινα κέντρα για να εχει εσοδα..Δηλαδή πόσα εχει στη μπουζού αγραφτα και τα παίζει: αφου δεν υπάρχει κρατικός ελεγχος βρίσκουν και τα κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση