GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ! ΕΠΙΘΕΣΗ του Γ. Κύρτσου σε Αλαφούζο και Παπαχελά...

Οργισμένος ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος με σχόλιο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Καθημερινή» με αφορμή την κριτική...


Οργισμένος ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος με σχόλιο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Καθημερινή» με αφορμή την κριτική που ασκεί στη διαχείριση της πανδημίας.

Η ανάρτησή του
«Τρίτος κουβάς λάσπης σε βάρος μου από την Καθημερινή με τη μορφή παράπολιτικού σχόλιου.Και η αρνητική διαφήμιση είναι διαφήμιση. Αυτό όμως δεν απαλλάσσει Παπαχελά,Αλαφούζο από τις ευθύνες για το δημοσιογραφικό κατάντημα συνεργατών τους.».
Τι έγραψε η Καθημερινή
Στη νέα στήλη της εφημερίδας ο "Στέντωρ" έγραψε για τον Ευρωβουλευτή της ΝΔ:
Υπάρχουν λίγοι λοιμωξιολόγοι και πολλοί λοιμωξιολογούντες. Υπάρχει όμως και μια τρίτη κατηγορία που λοιμωξιολογεί όχι για τη λοίμωξη, αλλά για τους λοιμωξιολόγους. Τελευταία προσθήκη είναι ο ευρωβουλευτής Κύρτσος «της» Ν.Δ. Ο Κύρτσος επικαλέστηκε ως απόθεμα σοφίας τα «40 του χρόνια στη δημοσιογραφία» προκειμένου να αποφανθεί για τον τρόπο που λειτουργεί η επιτροπή των ειδικών και για τον Τσιόδρα που «δεν τον άφησαν να συνεχίσει». Φάνηκε έτσι η επιρροή που του έχει ασκήσει η αθλητικογραφία, αφού η λοιμωξιολογική του ματιά εξαντλήθηκε στην αγανάκτηση για τον προπονητή που τάχα αφήνει τέτοιον παικταρά στον πάγκο. Επειδή όμως ο ευρωπολιτευτής –άπαξ αποτυχών με τον ΛΑΟΣ και δις εκλεγείς με τη Ν.Δ.– δεν είναι άμπαλος, το ξαφνικό του ξίδι για τη διαχείριση της πανδημίας ερμηνεύεται ως ορεκτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση