GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ελληνόφωνη Νατοϊκή "αριστερά"... ξανασηκώνει τα όπλα των ιμπεριαλιστών!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Για τον ιμπεριαλισμό είναι περισσότερο σημαντική η πολιτιστική κατοχή των χωρών, από την στρατιωτική. ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Για τον ιμπεριαλισμό είναι περισσότερο σημαντική
η πολιτιστική κατοχή των χωρών, από την στρατιωτική.
Η πολιτιστική κατοχή διαθέτει μεγαλύτερη... ελαστικότητα,
είναι πιο αποτελεσματική και στοιχίζει λιγότερο.
Το δικό μας καθήκον είναι να απομακρύνουμε τη
νοοτροπία της δουλικότητας από το μυαλό μας»
Thomas Sankara
 Κομαντάντε Sankara... σύμβολο των λαών της Αφρικής για Απελευθέρωση!

«Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του»...

Η σταθεροποίηση και το δυνάμωμα του "Άξονα της Αντίστασης" προκαλεί ρίγη στην "πολιτισμένη" δύση. Έτσι άρχισαν τα "όργανα" να κελαηδούν εκ νέου (χημικά Άσαντ, Ρωσικοί βομβαρδισμοί, σφαγές αμάχων, Λευκά Κράνη κ.α.π.) της χυδαίας Νατοϊκής προπαγάνδας, μετά την ήττα στη Συρία. Πριν ένα μήνα πήρε τη σκυτάλη για τη Συρία ("Ο αιμοδιψής πρόεδρος Μπασάρ αλ-Ασαντ... Συρία, δέκα χρόνια «ζωντανός εφιάλτης", η "Εφημερίδα των συντακτών": Η εφημερίδα Τελ Αβίβ (efsyn) κι "δημοσιογράφος" των σιωνιστών στην Ελλάδα... σταθερά στο πλευρό των ιμπεριαλιστών!

Η συνέχεια σήμερα με στο "tvxs" του γνωστού "ριζοσπάστη αριστερού" ευρωβουλευτή Κούλογλου, το κατ' εξοχή "ειδησιογραφικό" μέσο της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς" στην πατρίδα μας, που μας διαφωτίζει και για "πολιτιστικά" δρώμενα της τρομοκρατίας. Ας δούμε:

«"Για τη Μικρή Σάμα": Επιστολή αγάπης μίας μητέρας με φόντο την κατεστραμμένη Συρία

Μία σπουδαία δημιουργία και ταυτόχρονα μία συγκινητική επιστολή αγάπης, από την 26χρονη Γουαάντ Αλ-Κατέμπ, προς την μόλις ενός έτους κόρη της, με φόντο το κατεστραμμένο από τον πόλεμο, Χαλέπι της Συρίας. Μία από τις καλύτερες ταινίες τεκμηρίωσης του 2019, που ήταν και Υποψήφια για το Όσκαρ Καλύτερου Μεγάλου Μήκους Ντοκιμαντέρ...», γράφει σήμερα (19 Απρίλη 2021) το "tvxs" με την υπογραφή κάποιου... Γιώργου Ρούσσου. Δεν έχει καμία σημασία αν ο κύριος Ρούσσος, για τις εργασιακές ανάγκες έκανε μια απλή αναπαραγωγή, δήθεν κινηματογραφική κριτική, διότι θα έπρεπε να λάβει υπόψη του τι πραγματικά συμβαίνει στα θέματα που πραγματεύεται και τουλάχιστον να δείξει σεβασμό στους 400.000 χιλιάδες νεκρούς μάρτυρες του συριακού λαού, που υπερασπίστηκαν χαρακώματα πολιτισμού κι Ανθρωπισμού.

Μήπως δεν γνώριζε πως πριν ένα χρόνο βράβευσαν με Όσκαρ μια δολοφονική τρομοκρατική οργάνωση, τα "Λευκά κράνη"; 

Μήπως του διέφυγε -ίσως δεν είχε ασχοληθεί με τα κινηματογραφικά δρώμενα πριν ένα χρόνο;- πως τον Φλεβάρη του 2020... η σημερινή ταινία-ντοκιμαντέρ που μας εκθειάζει πήρε το βραβείο "Μπάφτα" και πολλά άλλα βραβεία.
Σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια η Γουάντ Αλ Κατεάμπ (Waad al Kateab), δημοσιογράφος, σύζυγος του Χαμζά αλ Κατεάμπ.

Ποιος είναι ο σύζυγος;
Φίλος του Μααρούφ Αμπού Μπάκρ. διαβόητο μέλος της τζιχαντιστικής ομάδας Νουρ αλ Ντιν, που αποκεφάλισε ένα 12χρονο παιδί, ως "πράκτορα του Άσαντ" και το βίντεο του αποκεφαλισμού παίζει ελεύθερα σε όλα τα δίκτυα.

Μπορεί κύριε Ρούσσο να έχετε αμνησία, αλλά δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου σ' αυτό τον τόπο: Ιούλης 2016... Το μόνο του έγκλημα ήταν ότι ήταν Παλαιστίνιος...

Η οργάνωση αυτή απήγαγε και 4 Χριστιανούς ιερείς, που έκτοτε αγνοείται η "τύχη" τους.
Η οικογένεια της βραβευμένης Γουάντ, ζει τώρα στην Αγγλία, ως αγαπημένη υπάκουη πρόσφυγας των φονιάδων της χώρας της.

Για την ενημέρωση του κυρίου Ρούσσου, το κείμενο της καταπληκτικής και με μνήμη ελέφαντα... Ιωάννας Υψηλάντη, 9 Φλεβάρη 2020: Ένα μάτσο υπερπλούσιων ανθρώπων δίνουν 10 εκατομμύρια δολάρια, για να πατήσουν στο κόκκινο χαλί


Ιούλης 2016... Το μόνο του έγκλημα ήταν ότι ήταν Παλαιστίνιος...
Δήλωση της Παλαιστινιακής "Ταξιαρχίας Ιερουσαλήμ" (Liwa al-Quds) στο Χαλέπι της Συρίας, για τον αποκεφαλισμό του 10χρονου Παλαιστίνιου από τους "μετριοπαθείς" φονιάδες, τους λακέδες των ιμπεριαλιστών της "πολιτισμένης" δύσης, των φονιάδων του "ελεύθερου συριακού στρατού" που αναγνωρίζει η "πολιτισμένη" δύση ΚΑΙ η επίσημη Ελλάδα ως εκπρόσωπο του λαού της Συρίας:
«Εμείς, η Ταξιαρχία Al Quds στο Χαλέπι θα κόψουμε τα κεφάλια αυτών που δεν έχουν καρδιά στα στήθη, αυτών των ανδρείκελων... Αυτών που θέλησαν να δείξουν την ανδρεία τους σφαγιάζοντας ένα παιδί στην πιο τρυφερή του ηλικία... Αυτών των υπανθρώπων που τους αποκαλούν μετριοπαθείς... Η ηγεσία της "Ταξιαρχίας της Ιερουσαλήμ"... θα αποδώσει το θείο δίκιο. Πήραμε όρκο η εκδίκηση έφθασε!»
Ο μικρός Παλαιστίνιος δολοφονήθηκε με αποκεφαλισμό από τα ανθρωπόμορφα κτήνη... Στο Πάνθεον των Μαρτύρων της Λευτεριάς... Σήμερα: Το Χαλέπι έχει δυο πράσινα μάτια, όπως τα δύο αστέρια της Συριακής σημαίας!

Κύριε Ρούσσο, θα επανέλθουμε σύντομα... Βασικά, γιατί πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε και να κλείσουμε τους λογαριασμούς με τη Νατοϊκή "αριστερά", και την κατασκευασμένη "διανόηση", αναγκαιότητα για την εθνική-λαϊκή-πολιτιστική Απελευθέρωση.

(1ο Μέρος)

 «Δεν θα μπορέσουν να ψεύδονται αιωνίως.
Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να...
λογοδοτήσουν στη λογική με λογική,
στις ιδέες με ιδέες, στο συναίσθημα με συναίσθημα.
Και τότε θα σιωπήσουν: το κάστρο των εκβιασμών τους.
της βίας και των ψεμάτων θα καταρρεύσει»
Pier Paolo Pasolini

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση