GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ι. Καλαμπόκης: «Όλη η αλήθεια, που κρύβουν, για τις παρενέργειες και την ασφάλεια του εμβολίου για τον κορονοϊό...»

Το μυαλό είναι ο στόχος   Ο καθηγητής παιδιατρικής και Διδάκτωρ Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο του New Mexico Ιωάννης Καλαμπόκης είναι ένας άν...


Το μυαλό είναι ο στόχος 
Ο καθηγητής παιδιατρικής και Διδάκτωρ Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο του New Mexico Ιωάννης Καλαμπόκης είναι ένας άνθρωπος που έχει και γνώση και κυρίως αγάπη για τους συνανθρώπους του .
Δεν συγκαταλέγεται στους συνομωσιολόγους, αλλά στους επιστήμονες που ενημερώνουν με βάση τις έρευνες και τα στοιχεία που προκύπτουν από αυτές.
Στο συγκεκριμένο βίντεο κάνει κριτική και θέτει εύλογα ερωτήματα για τη δραστικότητα και αποτελεσματικότητα των εμβολίων, το σημαντικότερο όμως είναι πως προτάσσει τον τρόπο ζωής ως το βασικό όπλο ενάντια στις επιπτώσεις που έχουν οι ιοί στην υγεία μας .
Κάτι άλλο πολύ σημαντικό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι ότι θέτει το ζήτημα στην πολιτική του διάσταση λέγοντας πως η φτώχεια είναι ένα από τα βασικά κριτήρια ώστε επικρατεί η νοσηρότητα .
Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε ενάντια στα εμβόλια που έχουν σώσει την ανθρωπότητα .
Ανεβάζουμε το βίντεο σαν τροφή για σκέψη, εξάλλου πουθενά ο ίδιος ο γιατρός δεν εναντιώνεται σε αυτά . 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση