GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΔΙΕΞΟΔΟ! Με ποινές και πρόστιμα απειλεί η κυβέρνηση για το «αντάρτικο» των καταστημάτων...

«Αντάρτικο» ετοιμάζουν οι έμποροι σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να αναστείλει το άνοιγμα του λιανεμπορί...



«Αντάρτικο» ετοιμάζουν οι έμποροι σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να αναστείλει το άνοιγμα του λιανεμπορίου στις τρεις αυτές περιοχές, λίγες μόλις ώρες πριν τα καταστήματα ανεβάσουν ρολά.  

Οι επιχειρηματίες ετοιμάζονται τη Δευτέρα να ανεβάσουν ρολά στα καταστήματά τους, παρά την απαγόρευση.

Πώς απαντά η κυβέρνηση
 Σύμφωνα με πληροφορίες, από την κυβέρνηση τονίζουν πως ο νόμος είναι σαφής και προβλέπει κυρώσεις, δηλαδή πρόστιμα 3.000 ευρώ για τον καταστηματάρχη που θα ανοίξει παράνομα το κατάστημά του και 300 ευρώ για τους καταναλωτές, οι οποίοι άλλωστε δεν θα έχουν δικαιολογία μετακίνησης.

Από την άλλη η κυβέρνηση  υποστηρίζει ότι η απόφαση για απόφαση αναστολής ανοίγματος που ελήφθη σήμερα είναι μόνο για αυτήν την εβδομάδα που διανύουμε. Την ερχόμενη Τετάρτη θα συνεδριάσουν εκ νέου οι επιστήμονες της χώρας μας, προκειμένου να επαναξιολογήσουν τα δεδομένα και να δουν τι μπορεί να γίνει στη συνέχεια.

Αδιέξοδο εν όψει... 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση