GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην Ουάσιγκτον! Πυροβολισμοί έξω από το Καπιτώλιο...

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στο Καπιτώλιο, στην Ουάσιγκτον, έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου και το...


Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στο Καπιτώλιο, στην Ουάσιγκτον, έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου και τον τραυματισμό τουλάχιστον δύο αστυνομικών.

Σύγχυση επικρατεί προς το παρόν για το τί ακριβώς συνέβη. Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι οι δύο αστυνομικοί δέχθηκαν πυρά από αγνώστους. Άλλες, αναφέρουν ότι τους χτύπησε διερχόμενο όχημα.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, έχει γίνει σύλληψη υπόπτων, χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Το συμβάν έγινε στη βορειοανατολική πλευρά του Καπιτωλίου, μεταξύ του κεντρικού κτιρίου και των γραφείων της Γερουσίας.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ σε καθεστώς lockdown έχει τεθεί το Καπιτώλιο, τρεις μήνες μετά τα έκτροπα στον «ναό της δημοκρατίας».


2 σχόλια

  1. Peace is the most important factor in the world... A terrorist cannot be a `so-called` religious man and a religious man cannot be a terrorist.
    We need pens, not weapons!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χοχοχοχοχοχοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση