GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΤΡΕΙΣ κατηγορίες πολιτών που (ίσως) ταξιδέψουν για Πάσχα στο χωριό...

Mε τους εμβολιασμούς να επιταχύνονται, τη βελτίωση του καιρού αλλά κυρίως με τα self-tests, η κυβέρνηση και οι λοιμωξιολόγοι ίσως δώσουν το ...


Mε τους εμβολιασμούς να επιταχύνονται, τη βελτίωση του καιρού αλλά κυρίως με τα self-tests, η κυβέρνηση και οι λοιμωξιολόγοι ίσως δώσουν το πράσινο φως -όπως αφήνουν να λέγεται- για τη μετακίνηση των πολιτών τις ημέρες του Πάσχα. 

Ο μεγάλος φόβος είναι οι μετακινήσεις ειδικά στις περιοχές που βρίσκονται στο βαθύ κόκκινο και η ενδεχόμενη διασπορά του ιού σε άλλες που παρουσιάζουν ελάχιστα κρούσματα.

Σε γενικές γραμμές, το Πάσχα στο χωριό είναι στο τραπέζι με προϋπόθεση να υπάρξει πτώση ή και σταθεροποίηση των επιδημιολογικών δεδομένων και παράλληλη αξιοποίηση του εργαλείου των self test.

Οι τρεις κατηγορίες πολιτών που ίσως ταξιδέψουν
Ένα ενδεχόμενο που θα μπορούσε να ισχύσει είναι οι πολίτες να δηλώνουν το αρνητικό αποτέλεσμα στην πλατφόρμα των self tests και να λαμβάνουν τη σχετική βεβαίωση την οποία θα επιδεικνύουν εάν τους ζητηθεί από τις Αρχές.

Ακόμη, είναι πιθανό να επιτραπεί η μετακίνηση για τους πολίτες που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Τέλος, δεν αποκλείεται επίσης, να επιτραπεί η ελεύθερη μετακίνηση και σε όσους έχουν νοσήσει και αναρρώσει πλήρως.

Πάντως, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, οι μετακινήσεις του Πάσχα είναι πιθανό να δείξουν τον δρόμο για τον τρόπο λειτουργίας του πράσινου πιστοποιητικού της ΕΕ για τα ταξίδια.

Τέλος, ανάλογα και με τα δεδομένα της πανδημίας θα έχει διαμορφωθεί στην κυβέρνηση μια πρώτη εικόνα μέχρι την επόμενη εβδομάδα, ενώ οι ανακοινώσεις θα γίνουν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση