GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ολοφώτισμα της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας...»

Από το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ   Αυτές τις μέρες το φεγγάρι ολοφωτίζει τις νύχτες.  Είδαμε ένα δημοσίευμα για ένα κυριολεκτικά δημοσιογραφικό μακελειό π...


Από το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  

Αυτές τις μέρες το φεγγάρι ολοφωτίζει τις νύχτες. 
Είδαμε ένα δημοσίευμα για ένα κυριολεκτικά δημοσιογραφικό μακελειό που ολοφωτίζει την Ελληνική Τηλεοπτική Δημοσιογραφία και επειδή μοιάζει σαν φώς το αναδιαθέτουμε και εμείς.

«Είπαν στη γριά να χ@σει κι αυτή ξεκ@λ@άστηκε, λέει η λαϊκή θυμοσοφία και οι δημοσιογράφοι των καναλιών και των ραδιοφώνων ξεσκίσθηκαν από την περασμένη Παρασκευή να λένε για τους Αθηναίους και άλλους που πήγαν να αποδράσουν, αλλά έπεσαν στους ακοίμητους φρουρούς των διοδίων, τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ!

Και καλά οι τελευταίοι εστάλησαν εκεί με βαριά καρδιά να κάνουν τον γκιουλέκα, τον οποίο και έκαναν υπό τα όμματα των καναλοπαιχτών και εκείνου του ψοφοδεούς ΚΟΝΤΡΑ (που το παί­ζουν και προοδευτικοί οι ξεφτίλες) που δίκην κουκουλοφόρων της Κατοχής καταδείκνυαν τα υποψήφια θύματά τους, τα οποία εμφάνιζαν ως ασυνείδητα, καθώς εν μέσω covid επέλεγαν να κάνουν κορωνοδιακοπές...

Μιλάμε για απερίγραπτη δημοσιογραφική ντροπή, στην οποία εμβαπτίσθηκε το σύνολο των τηλεοράσεων και των ραδιοφώνων, αναπαράγοντας τις δήθεν «δικαιολογίες» που έλε­γαν οι Αθηναίοι στα διόδια.

Και έτσι ο κάθε «άπλυτος» μαρκουτσοφόρος έτρωγε ψωμί επαγγελλόμενος τον ρουφιάνο σε κοινή θέα. Και το καλύτερο: οι περισσότεροι από αυτούς τους ρουφιάνους ήταν φανερό ότι αδυ­νατούσαν να αρθρώσουν οτιδήποτε άλλο, επι­διδόμενοι στο εύκολο κάρφωμα.

Τέτοιους αστείους τύπους πληρώνουν ο Κυ­ριάκού στον ΑΝΤ1, ο Μαρινάκης στο Mega, o Αλαφούζοε στον ΣΚΑΪ (καλά δεν λέμε για την ΕΡΤ και τα μουγκανητά που ακούγονται από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής των ξεκούραστων δημοσίων υπαλλήλων (που επαγγέλ­λονται τη δημοσιογραφία και τους πληρώνου­με ρεφενέ όλοι μας), αλλά και άλλοι εργοδότες, για να λένε επί ένα 4ήμερο τα ίδια και τα ίδια και να διανθίζουν τα δήθεν ρεπορτάζ με ειρωνείες για τον κόσμο και εξυπναδούλες...

Και εσύ τώρα τι ψάχνεις, ρε φίλε, λέει ο υποβολέας από το βάθος, για να συμπληρώσει: Αυτό είναι το υψηλό επίπεδο δημοσιογραφίας διανθισμένο των μισών με τους νοικοκυραίους και των υπολοίπων με προοδευτιλίκι.

Οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος δηλαδή, που προσβάλλουν τους ανθρώπους επειδή θέ­λουν να πάνε στα χωριά τους. Και βέβαια στις περισσότερες των περιπτώσεων αυτοί που επέκριναν ή κατέκριναν ήταν κάτι φλώροι ή γκιόσες δευτερότριτες, που κανονικά θα έπρεπε οι ίδιοι να πληρώνουν για να δουλεύουν.

Εδώ βέβαια θέλει και κριτήριο, για να πιάσει κάποιος αυτή την λεπτή διαφορά. Και ποιος να την πιάσει, ο Μαλέλης στο Mega ή ο Παπαδρόσος στον ΣΚΑΙ η ο Ζούλας στην ΕΡΤ; Έτσι, θα βγάλουν τον ντιρλανταντά με το κουστούμι (ακόμα και ο Μπαλάσκας τηδ ΕΛ.ΑΣ. βγήκε να πει τη χωροφυλακίστικη παρόλα του) να σχολι­άσει και να ψέξει τον χωρικό - Αθηναίο που θέ­λει να φύγει να πάει στον τόπο του.

Και βέβαια αυτό φαντάζει παράξενο, καθώς ο κάθε ντιρλανταντάς δεν είχε ποτέ ρίζες, όπως δεν είχαν ποτέ ο Μαλέλης, ο Ευαγγελάτος, η Κοσιώνη, ο Οικονόμου ή ο Παπαδάκης και ο ρεζίλης ο Αυτιάς...

Αρα, οι άνθρωποι λογικό είναι να πούνε αυτά που λέει και το ΕΛΙΑΜΕΠ για τα εθνικά θέματα και θα πάνε παρακάτω, έχοντας στο μυαλό τους την επόμενη αρπαχτή και άγιος ο θεός.»

Κάποιοι μας πρότειναν, μάλλον μπορεί να έχουν δίκιο, να βλέπουμε μόνο το Nickelodeon στην TV μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση