GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Π. ΣΟΜΠΟΛΟΣ: «Η δολοφονία του Καραϊβάζ έχει στοιχεία εκδίκησης...»

Τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο αστυνομικός συντάκτης Γιώργος Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο σχολίασε μιλώντας στο κεντρικό δε...


Τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο αστυνομικός συντάκτης Γιώργος Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο σχολίασε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος. 

Όπως τόνισε ο κ. Σόμπολος, ο δημοσιογραφικός χώρος αισθάνεται «θλίψη και προβληματισμό, καθώς χάθηκε ένας συνάδελφος που βρισκόμασταν σχεδόν καθημερινά στο ρεπορτάζ».

«Τόσα χρόνια που συνεργαζόμασταν, κατάλαβα ότι είχα να κάνω με έναν άνθρωπο που ήταν καλός σαν συνάδελφος, αλλά και ως χαρακτήρας» πρόσθεσε ο Πάνος Σόμπολος.

«Έχει στοιχεία εκδίκησης»
«Είναι λίγα τα στοιχεία που έχουν ως τώρα στη διάθεσή τους οι Αρχές, όμως από αυτά που βλέπουμε έχουμε να κάνουμε με μια δολοφονία που είναι πολύ καλά οργανωμένη» σημείωσε ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, προσθέτοντας ότι πιθανόν να εμπλέκονται και άλλα άτομα στο σχέδιο δολοφονίας του δημοσιογράφου. «Αν οι ίδιοι είχαν παρακολουθήσει το σπίτι ή το θύμα, θα είχαν γίνει αντιληπτοί» συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι η υπόθεση θα εξιχνιαστεί από τους αστυνομικούς.

Σχολιάζοντας τον αριθμό των πυροβολισμών που δέχθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο κ. Σόμπολος σημείωσε πως η αρχική σκέψη που αναφέρθηκε για τρομοκρατική επίθεση φαίνεται να απομακρύνεται, με το «συμβόλαιο θανάτου» από ανθρώπους του υποκόσμου να είναι επικρατέστερο. «Η δολοφονία αυτή δείχνει στοιχεία εκδίκησης» κατέληξε ο έμπειρος δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση