GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΕΣΠΑ η οικογένεια του Σ. Βαλυράκη! «ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τα ονόματα των δραστών αλλά τα κουκουλώνουν...»

Για εκφοβισμό των αυτοπτών μαρτύρων που «είδαν» τη σκηνή θανάτου του Σήφη Βαλυράκη και γνωρίζουν τους δράστες, κάνει λόγο η οικογένεια του ...



Για εκφοβισμό των αυτοπτών μαρτύρων που «είδαν» τη σκηνή θανάτου του Σήφη Βαλυράκη και γνωρίζουν τους δράστες, κάνει λόγο η οικογένεια του πρώην υπουργού, τρεις μήνες μετά την εγκληματική ενέργεια.

«Βεβαίως όλοι σιγοψυθυρίζουν τα ονόματα τους, είναι γνωστά εκεί στην τοπική κοινωνία, τι έχει συμβεί, κι όμως παρόλα ταύτα βρισκόμαστε μπροστά σε μία τρομερή προσπάθεια κουκουλώματος» σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη, Μανώλης Φωτάκης.

Η οικογένεια του πρώην υπουργού δίνει αγώνα προκειμένου να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

«Έχουν συμβεί διάφορα με αυτή την προανάκριση από το Λιμενικό Τμήμα της Ερέτριας. Η υπόθεση όπως είπατε πάρα πολύ σωστά είναι ακόμα στο ναδίρ» πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ο Σήφης Βαλυράκης βρέθηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας την Κυριακή 24 Ιανουαρίου. Σύμφωνα και με τους δύο ιατροδικαστές στο σώμα του εντοπίστηκαν 15 κακώσεις.
«Είναι δολοφονία»

Η μαρτυρία του αυτόπτη μάρτυρα που είδε από απόσταση 150 μέτρων τη σκηνή είναι αποκαλυπτική για τις συνθήκες υπό τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο ο πρώην υπουργός.

«Ο πιο ψηλός από τους δύο που ήταν μες στο σκάφος δημιούργησε το πρόβλημα. Αυτός είναι που πήρε το κοντάρι και χτύπησε. Ας το πούμε κοντάρι, δε το λέμε γάντζο, διότι δεν ξέρουμε τι είχε στην άκρη. Δε βρήκαν σε επαφή το ένα σκάφος με το άλλο» σημείωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Οι εξελίξεις, από εδώ και στο εξής, αναμένονται καταιγιστικές καθώς η κατάθεση του αυτόπτη μάρτυρα αλλάζει τα δεδομένα και αποκαλύπτει, χωρίς, αμφιβολία την ταυτότητα των δραστών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση