GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ! Νέο μνημόνιο συνεργασίας από Τουρκία - Λιβύη...

Ο υπουργός πετρελαίου και φυσικού αερίου της Λιβύης Μοχάμεντ Αουν συζήτησε με τον πρεσβευτή της Τουρκίας στη Λιβύη Κανάν Γιλμάζ,  την Τετάρ...



Ο υπουργός πετρελαίου και φυσικού αερίου της Λιβύης Μοχάμεντ Αουν συζήτησε με τον πρεσβευτή της Τουρκίας στη Λιβύη Κανάν Γιλμάζ,  την Τετάρτη, τρόπους συνεργασίας στον τομέα της ενέργειας με την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων.

«Υπογραφή μνημονίου»

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα Τρίπολη, σύμφωνα με τον Αχμέντ αλ Ταρχούνι, Διευθυντή Πληροφοριών και Επικοινωνιών του υπουργείου Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.

Ο Αλ-Ταρχούνι ανακοίνωσε ότι συζητήθηκαν τρόποι για την «υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον τομέα της ενέργειας με τη χρήση υδρογονανθράκων».

Η ανακοίνωση του υπουργείου Πετρελαίου αναφέρει ότι ο τούρκος πρεσβευτής εξέφρασε την ελπίδα του «αυτό το μνημόνιο να υπογραφεί κατά την επίσκεψη της τουρκικής αντιπροσωπείας στη Λιβύη στα μέσα της επόμενης εβδομάδας».

Πέντε συμφωνίες
Στις 12 Απριλίου, Τουρκία και Λιβύη συνήψαν πέντε συμφωνίες σε διάφορους τομείς, στη διάρκεια τελετής παρουσία του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του προσωρινού πρωθυπουργού της Λιβύης, Αμπντούλ Χαμίντ Ντμπεϊμπά, ο οποίος επισκέφθηκε την Αγκυρα επικεφαλής πολυάριθμης αντιπροσωπείας που αποτελείτο από 14 υπουργούς, άλλους αξιωματούχους και στρατιωτικούς.
Πηγή: aa.com.tr, echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση