GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ του ...click inside!

Ελένη Παπαδοπούλου   Κοίταζα χτες μία βιτρίνα, μου λέει ο καταστηματάρχης "άμα θέλετε να έρθετε να δείτε και μέσα μπορείτε, να σας κάνω...


Ελένη Παπαδοπούλου 
Κοίταζα χτες μία βιτρίνα, μου λέει ο καταστηματάρχης "άμα θέλετε να έρθετε να δείτε και μέσα μπορείτε, να σας κάνω μία αναπάντητη". Ρωτώ η αφελής "μπορώ, γιατί έχω μπερδευτεί. Ποιο κλικ τέτοιο είναι;". "Click inside μου λέει και μπορείτε να μπείτε. Έτσι ψωνίζουν", μου λέει. Στο μεταξύ μιλούσαμε στην πόρτα. Μου κάνει αναπάντητη, μπαίνω μέσα, κοιτάω τι θέλω, ψωνίζω δυο πράγματα, φεύγω.
Για να μπω δηλαδή στο μαγαζί που ήμουν ακριβώς στην πόρτα έπρεπε να μου κάνει αναπάντητη και αυτό το λένε click inside και το έχουν για μέτρο που θεωρούν έξυπνο.
Οταν πρότειναν αυτή την ανοησία δεν βρέθηκε ένας λογικός να τους πει "συγγνώμη, αλλά αυτό είναι πολύυυυυ γελοίο"; Και άντε τότε δεν βρέθηκε. Μετά από τόσο καιρό δεν υπήρξε ένας να πει "μήπως αυτά τα κλικ είναι για τα πανηγύρια;". Προφανώς δεν βρέθηκε.
Πόσοι ηλίθιοι έχουν μαζευτεί εκεί μέσα μπορούμε να μάθουμε επιτέλους;
Υ.Γ. Σιγά μην κάνω πάρτυ με την αυτονόητη επιστροφή στη ζωή. Κάποιοι πρέπει να απολογηθούν γιατί κράτησαν τον κόσμο φυλακισμένο τόσο καιρό. Και να μην διανοηθούν να το ξανακάνουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση