GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΣΩ DIGEA! ΚΑΝΟΥΝ κι άλλο δώρο στους καναλάρχες...

Γωγώ Τέτου   Πληροφορούμαι ότι στην Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών (ΕΕΤΤ) θα συζητηθεί η μείωση των τελών χρήσης του φάσματος από τη DIGEA κατά 50...


Γωγώ Τέτου 
Πληροφορούμαι ότι στην Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών (ΕΕΤΤ) θα συζητηθεί η μείωση των τελών χρήσης του φάσματος από τη DIGEA κατά 50%!! Δήθεν λόγω COVID-19. Αν είναι αλήθεια θα πρόκειται περί μεγάλου σκανδάλου προς όφελος των καναλιών εθνικής εμβέλειας.
Τα έσοδα από διαφήμιση στα κανάλια εθνικής εμβέλειας δεν μειώθηκαν τους τελευταίους 12 μήνες. Αυξήθηκαν λίγο.
Την ίδια στιγμή που κατηγορείται η προηγούμενη κυβέρνηση για προσπάθεια ελέγχου των καναλιών, η ΕΕΤΤ παραδίδεται στις επιθυμίες της DIGEA!
( Στέφανος Μάνος ,πρώην υπουργός της ΝΔ )


2 σχόλια

  1. Τι νομίζετε ρε οτι είμαστε εμείς στη ΝΔ φιλάνθρωποι για να λυπουμαστε τους φτωχούς,εμείς υπάρχουμε για να κάνουμε αγαθοεργίες στους προστάτες μας που με τόσο κόπο μας εκαναν κυβέρνηση και θα τους αφήσουμε να πληρώνουν αυτά που τους εβαλε να πληρώσουν ο Συριζα και ο καμμένος?Φωτια θα πέσει να μας κάψει αν δεν βοηθήσουμε τους προστάτες μας.Οσο για σας που διαφωνείτε πηγαίνετε να πληρώσετε αυτα που σας αναλογούν και μη ζητάτε χάρες,αυτες ειναι μόνο για τους δικούς μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση