GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με πανομοιότυπο look! Μαρέβα και Δάφνη Μητσοτάκη για βόλτα στο Κολωνάκι...

Η Δάφνη Μητσοτάκη είναι ο Βενιαμίν της οικογένειας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και φυσικά η μεγάλη αδυναμία των γονιών της. Την ίδια...


Η Δάφνη Μητσοτάκη είναι ο Βενιαμίν της οικογένειας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και φυσικά η μεγάλη αδυναμία των γονιών της.

Την ίδια αδυναμία όμως δείχνει και εκείνη προς τους γονείς της και μάλιστα το αποδεικνύει σε κάθε δημόσια εμφάνισή της στο πλευρό τους.

Πριν από κάποιες μέρες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη 18χρονη κόρη του Πρωθυπουργού με τη μητέρα της Μαρέβα σε μία χαλαρή βόλτα τους στο κέντρο του Κολωνακίου.


Παρά το γεγονός ότι μαμά και κόρη ήταν καλά... κρυμμένες πίσω από τις μάσκες προστασίας για τον κορονοϊό, φυσικά και τράβηξαν πάνω τους πολλά βλέμματα αλλά και τα φωτογραφικά φλας.

Μαμά και κόρη, οι οποίες είναι πολύ δεμένες, έδειξαν να απολαμβάνουν τον περίπατό τους αυτό. Κρατούσαν η μία το χέρι της άλλης και μιλούσαν, ενώ συχνά σταματούσαν και σε βιτρίνες για να χαζέψουν.

Εκείνο που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη εμφάνισή τους είχαν υιοθετήσει πανομοιότυπο λουκ. Λευκό φαρδύ παντελόνι που είχαν συνδυάσει με sneakers ενώ το στυλ τους ήταν αθλητικό και πολύ άνετο, όπως απαιτεί η καθημερινότητά τους.

Δείτε τις στον συγκεκριμένο περίπατό τους στο Κολωνάκι!



https://www.gossip-tv.gr/g-specials/gossip-cam/gallery/682512/mareva-kai-dafni-mitsotaki-mama-kai-kori-me-panomoiotypo-look-gia-volta-sto-kolonaki

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση