GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

NEA ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για θάνατο 61χρονης πέντε μέρες μετά τον εμβολιασμό της...

Το φως της δημοσιότητας είδε μία νέα καταγγελία, που έχει περιέλθει και σε γνώση του ΕΟΦ, ότι 61χρονη έφυγε από τη ζωή στις 31 Μαρτίου, πέντ...


Το φως της δημοσιότητας είδε μία νέα καταγγελία, που έχει περιέλθει και σε γνώση του ΕΟΦ, ότι 61χρονη έφυγε από τη ζωή στις 31 Μαρτίου, πέντε ημέρες αφότου έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca. 

Μιλώντας στο Star, ο γιος της 61χρονης είπε ότι η μητέρα του είχε νικήσει τρεις φορές τον καρκίνο και περιέγραψε ως εξής όσα συνέβησαν:
«Μπαίνω και τις κλείνω ραντεβού για τις 27 τον Μάρτιο. Την ίδια μέρα της πέφτει το οξυγόνο. Την Κυριακή το πρωί ξύπνησε μια χαρά, το βράδυ της έφτασε το οξυγόνο στο 85. Τη Δευτέρα σηκώθηκε, πήγε στη δουλειά της. Ξαφνικά την Τετάρτη στις 5 το πρωί με ξυπνάει, είχε δυσφορία. Μιλάγαμε ανά μισή ώρα, μίλησε με τον ογκολόγο της και της είπε καλό είναι να έρθεις στο νοσοκομείο να σε δει ένας πνευμονολόγος για να δούμε τι γίνεται» ανέφερε.
«Έκανε τεστ για κορωνοϊό και βγήκε αρνητικό και η ακτινογραφία θώρακα ήταν καθαρή. Με πήρε τηλέφωνο ότι έρχεται σπίτι και μετά από λίγο την κάλεσα εγώ και δεν το σήκωνε. Ήταν στον καναπέ, είχε βάλει το οξυγόνο και είχε σβήσει ήδη» πρόσθεσε.

H γυναίκα είχε διαγνωστεί με θρομβοφιλία και έπαιρνε αντιπηκτικά φάρμακα. Πριν κάνει το εμβόλιο, είχε ενημερώσει τους γιατρούς της και τον ΕΟΔΥ. «Ο γιατρός που της έκανε το εμβόλιο, έχει κάνει και κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ. Ο ογκολόγος της έχει ζητήσει ιστολογική και τοξικολογικές» συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση