GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ (από μητέρα) στην Θεσσαλονίκη! ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ η είσοδος σε σχολείο μαθητή χωρίς self test...

Μήνυση σε βάρος του διευθυντή του σχολείου όπου φοιτά ο γιoς της έκανε μια μητέρα στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης. Αιτία το γεγονός ότι  ο λυκε...


Μήνυση σε βάρος του διευθυντή του σχολείου όπου φοιτά ο γιoς της έκανε μια μητέρα στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης. Αιτία το γεγονός ότι  ο λυκειάρχης δεν άφησε να μπουν στο σχολείο παιδιά που δεν έχουν κάνει self test κορονοϊού. Η μητέρα κατέθεσε μήνυση αλλά με προφορική εντολή εισαγγελέα, ο διευθυντής δεν συνελήφθη. 

Η μητέρα του αγοριού, η Σοφία Ρωμαίου  παραδέχτηκε ότι δεν αφήνει το παιδί της να κάνει το (υποχρεωτικό δυο φορές την εβδομάδα) self test κορονοϊού γιατί όπως είπε  υπάρχει σχέδιο «να απομονώσουν τα παιδιά σε δομές όπως έτσι ανακοίνωσε και ο Χαρδαλιάς».

Η γυναίκα είχε λεκτική διαμάχη με τον διευθυντή, όχι μόνο σήμερα αλλά από την περασμένη Δευτέρα, όταν για πρώτη φορά ο λυκειάρχης δεν επέτρεψε στο παιδί της να μπει στο σχολείο γιατί δεν είχε κάνει το self test.

«Ο διευθυντής εδώ και τρεις ημέρες διώχνει το παιδί από το σχολείο. Χθες είχαμε και κακόβουλες πράξεις, σωματικές βλάβες», είπε και ισχυρίστηκε ότι χθες ενώ επιχείρησε να μπει με το παιδί στο σχολείο, δεν της το επέτρεψαν ο διευθυντής και «άλλοι καθηγητές άνδρες, με έσπρωχναν βίαια. Έχω υποστεί βλάβη στο γόνατο μου, είναι πρησμένο και θα πάω και σε ιατροδικαστή για εξέταση και παράλληλα μου έκλεισε τα χέρια στην καγκελόπορτα».

«Εγώ δεν θέλω να κάνει το self test. Δεν γνωρίζουμε τι είναι και τι βλάβες μπορεί να επιφέρει στον οργανισμό των παιδιών μας. Και δεν θέλω να κάνω ούτε την υπεύθυνη δήλωση, αυτή που ζητάνε ότι αν είναι θετικό η αρνητικό το τεστ» συνέχισε!

Η μητέρα του μαθητή είπε πως δεν είναι μόνη, αφού υπάρχουν κι άλλοι γονείς που έχουν τις ίδιες απόψεις με εκείνη. 

Δείτε όλα όσα είπε

Την Τετ/αρτη (14.04.2021) το μεσημέρι, σύμφωνα με το thestival.gr, εκτός από τη Σοφία Ρωμαίου, έξω από το 1ο ΓΕΛ Ευόσμου συγκεντρώθηκε και μια ομάδα περίπου 30 ατόμων για συμπαράσταση. Όπως αναφέρει το thestival.gr, κάποιοι από αυτούς φορούσαν στρατιωτικούς μπερέδες. Όταν είδαν να φτάνει έξω από το σχολείο ένα περιπολικό της Αστυνομίας, το περικύκλωσαν και ζητούσαν από τους αστυνομικούς να συλλάβουν τον διευθυντή. Κλήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ένας από τους συγκεντρωθέντες οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ευόσμου. Η μητέρα του μαθητή και η ομάδα  συγκεντρώθηκαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα του Ευόσμου. “Δεν είμαστε αρνητές του κορονοϊού αλλά είμαστε θεματοφύλακες του συντάγματος” φώναζαν προς τους δημοσιογράφους κάποιοι από εκείνους που φορούσαν τους στρατιωτικούς μπερέδες.
Με πληροφορίες από thestival.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση