GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΩΝ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ! ΕΛΕΥΘΕΡΗ η μητέρα που αρνήθηκε self-test για το παιδί της...

Ελεύθερη αφέθηκε η 49χρονη που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων προέτρεπε γονείς να μη...


Ελεύθερη αφέθηκε η 49χρονη που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων προέτρεπε γονείς να μην κάνουν τα παιδιά τους self-test.  

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκε με την κατηγορία της διέγερσης σε ανυπακοή, έκανε δεκτό το αίτημά της να αναβληθεί η δίκη λόγω απουσίας μάρτυρα αστυνομικού. Το δικαστήριο όρισε νέα δικάσιμο για τη Μεγάλη Τρίτη (27/4) και ήρε την κράτησή της.

Η κατηγορούμενη, μητέρα του μαθητή στον οποίο δεν επιτράπηκε προ ημερών η είσοδος στο σχολείο, επειδή δεν προσκόμισε βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος self-test, συνελήφθη, κατ’ εφαρμογή σχετικής εισαγγελικής παραγγελίας που προβλέπει την αυτόφωρη διαδικασία και το σχηματισμό δικογραφίας, όταν διαπιστώνονται αναρτήσεις στο Διαδίκτυο με ανάλογο περιεχόμενο.

Αφορμή για την εισαγγελική παραγγελία αποτέλεσαν αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο σε Λύκειο της δυτικής Θεσσαλονίκης, όταν δεν επιτράπηκε σε μαθητή να προσέλθει στο μάθημα, επειδή αρνήθηκε να προσκομίσει το υποχρεωτικό self-test. Απολογισμός την έντασης ήταν τελικά μια ημέρα χαμένης δια ζώσης διδασκαλίας. 

Η ίδια είχε προβεί και σε μήνυση εναντίον των εκπαιδευτικών που απαγόρευσαν την είσοδο του γιου της στο σχολείο, αλλά με εισαγγελική εντολή δεν ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον τους.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

2 σχόλια

  1. Εχει κι αλλα η υποθεση αλλα απο το ΑΠΕ-ΜΠΕ του Κουλη,μη ζητας και πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η άξια γυναίκα γονέας που τόλμησε να τα βάλει με τον Καίσαρα θα έχει την τιμή και ευλογία να δικαστεί την ίδια ημέρα που οί Ιουδαίοι δίκασαν σε θάνατο τον Χριστό μας.
    Σημαδιακό αυτό τίποτε δεν είναι τυχαίο.
    Εύχομαι απο καρδίας να δικαιωθεί και να μοιράσει αυτήν την νίκη σε όλους μας γιατί θα ίσως αυτό θα γίνει η αρχή για να καταλάβουμε οτι έχουμε ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ τα οποία μας έχουν επιμελώς κρύψει μέσω της τηλεοπτικής και πολιτικής τρομοκρατίας.
    Το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως είναι κοντά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση