GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ τα SMS μέχρι τις 15 Μαΐου...

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Παρασκευής ο Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε πως τα SMS για τις μετακινήσεις μας παραμένουν σε ισχύ μέχρι 1...



Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Παρασκευής ο Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε πως τα SMS για τις μετακινήσεις μας παραμένουν σε ισχύ μέχρι 15 Μαΐου (όπου απελευθερώνονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό αλλά και ανοίγει ο τουρισμός).

Ανοίγουν καφέ και εστιατόρια με κωδικό 6
Έτσι, από τη Δευτέρα του Πάσχα για τη μετακίνηση των πολιτών σε καταστήματα εστίασης και καφέ, θα πρέπει να στέλνουμε τον κωδικό 6 στο 13033.
Στα εστιατόρια και καφέ επιτρέπεται η χρήση μονάχα των υπαίθριων χώρων και μόνο για καθήμενους ενώ για όλη την διάρκεια της ημέρας και λειτουργίας τους, δεν επιτρέπεται η μουσική ενώ η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά στις 23:00.

«Τα καταστήματα εστίασης και τα καφέ θα κλείνουν το αργότερο στις 22:45. Σε κάθε περίπτωση όλοι θα πρέπει να μεριμνήσουμε ώστε να βρισκόμαστε στα σπίτια μας στις 23:00 ακριβώς» σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς, ενώ πρόσθεσε πως αύριο θα υπάρξουν διευκρινιστικές ανακοινώσεις από τα αρμόδια Υπουργεία για τους ΚΑΔ αλλά και για άλλα θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους σε αυτά.

Ανοίγουν οι διαδημοτικές μετακινήσεις
Ωστόσο, από το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης θα επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις (από δήμο σε δήμο) εντός της Περιφερειακής Ενότητας και για τις καθημερινές, όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση