GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! ΑΠΟ ΤΟ 2019 η Μελίντα Γκέιτς είχε βάλει μπροστά το διαζύγιο...

Το διαζύγιο του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς, μπορεί να ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, οι διαδικασίες όμως είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ...


Το διαζύγιο του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς, μπορεί να ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, οι διαδικασίες όμως είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό.

Η κυρία Γκέιτς συμβουλεύτηκε δικηγόρους ειδικούς σε θέματα διαζυγίων περίπου δύο χρόνια πριν καταθέσει επίσημα αίτηση, λέγοντας ότι ο γάμος τους είχε «πληγεί ανεπανόρθωτα», σύμφωνα με πηγές που έχουν γνώση του ζητήματος και έγγραφα που ήρθαν στην κατοχή της Wall Street Journal.

Η 56χρονη φιλάνθρωπος έχει συνομιλήσει με δικηγόρους σε διάφορες εταιρείες εδώ από το 2019 για να βάλει τέλος στον γάμο της με τον Μπιλ Γκέιτς, με τον οποίο ήταν παντρεμένοι για πάνω από 25 χρόνια, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και έγγραφα.

Την περασμένη Δευτέρα, το ζευγάρι των δισεκατομμυριούχων ανακοίνωσαν την είδηση του χωρισμού τους.

Σε μια κοινή δήλωσή τους που αναρτήθηκε στο Twitter, ανέφεραν ότι «δεν πιστεύουμε πλέον ότι είναι καλό για εμάς να είμαστε μαζί σαν ζευγάρι σε αυτή τη νέα φάση των ζωών μας».

Το ζευγάρι, ωστόσο, δεν ανέφερε την αιτία του διαζυγίου του, αν και μια πηγή ανησυχίας για την κυρία Γκέιτς ήταν οι σχέσεις τους συζύγου της με τον Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος έχει καταδικαστεί για σεξουαλική κακοποίηση.

Όπως αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι New York Times, ο κατ’ οίκον περιορισμός λόγω της πανδημίας αποτέλεσε μια δύσκολη αλλαγή στη ζωή του ζευγαριού, καθώς τόσο ο Μπιλ όσο και η Μελίντα Γκέιντς πέρασαν ένα μεγάλο μέρος των τριών τελευταίων δεκαετιών ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο.

«Η κατ’ όικον εργασία – πιστεύω είναι κάτι για το οποίο κανένας από τους δυο μας δεν ήταν ιδιαίτερα προετοιμασμένος», είχε δηλώσει η Μελίντα Γκέιτς στους NYT τον Οκτώβριο, ενώ ο Μπιλ Γκέιτς είχε πει τον Νοέμβριο σε δηλώσεις του ότι: «Η ζωή μου άλλαξε εντελώς. Είναι πολύ παράξενο».

Όπως τονίζεται στο ίδιο δημοσίευμα, η πανδημία έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πόσο μεγάλη επιρροή έχει το ίδρυμά τους στον τομέα της δημόσιας υγείας.

Το ίδρυμα του δημιουργού της Microsoft έχει χρηματοδοτήσει γενναιόδωρα την ιατρική έρευνα, συμβάλλοντας στην πρόσφατη ανακάλυψη αξιόπιστου εμβολίου κατά της ελονοσίας, μεταξύ άλλων.

Έτσι η ανακοίνωση για το διαζύγιο και το φως της δημοσιότητας που έπεσε πάνω στην είδηση, κατέστησαν σαφές σε πόσο μεγάλο βαθμό εξαρτάται ένας τόσο σημαντικός οργανισμός από τους ιδρυτές του.
Πηγή: Wall Street Journal , The New York Times


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση