GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΕΛΕΣ! Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο στο διάστημα (για τις 20 Ιουλίου) με τον Τζεφ Μπέζος...

Θέλεις να κλείσεις εισιτήριο για να ταξιδέψεις στο διάστημα με το αεροσκάφος του Τζεφ Μπέζος; Τότε δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις, παρά να...



Θέλεις να κλείσεις εισιτήριο για να ταξιδέψεις στο διάστημα με το αεροσκάφος του Τζεφ Μπέζος; Τότε δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις, παρά να πληρώσεις 2,2 εκατ. δολάρια. Σ’ αυτό το ποσό ανέρχεται η αξία μιας θέσης στο «New Shepart» της Blue Origin. 

Η πτήση είναι προγραμματισμένη για τις 20 Ιουλίου του 2021 και μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τουλάχιστον 5.200 άτομα από 126 διαφορετικές χώρες. Άλλωστε, πρόκειται για την πρώτη πτήση στο διάστημα, η οποία θα μεταφέρει επιβάτες.

Δεδομένης της μικρής χωρητικότητας των 16 διαστημικών καψουλών, το «χρυσό» εισιτήριο θα κερδίσουν όσοι προσφέρουν τα περισσότερα χρήματα. Κι αυτή την στιγμή, η ανώτατη προσφορά κυμαίνεται στα 2,2 δισ. δολάρια.

Οι πλειοδότες θα ανακοινωθούν στις 12 Ιουνίου, μέσω μιας ζωντανής εκδήλωσης.

Το διαστημικό ταξίδι θα διαρκέσει περίπου 11 λεπτά, με τους επιβάτες να φθάνουν σε υψόμετρο έως 100 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της Γης, προτού επιστρέψουν στη διαστημική βάση του Τέξας.

Μέχρι στιγμής, η εταιρεία του Τζεφ Μπέζος δεν έχει διευκρινίσει πόσοι ακριβώς άνθρωποι θα συμμετάσχουν στην πτήση, κάτι το οποίο θα γίνει γνωστό στις 12 Ιουνίου.

Με πληροφορίες από το Bloomberg


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση