GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΝ 30ΑΡΑ! Στα 56 της η Monica Bellucci φωτογραφίζεται με εσώρουχα και κόβει την ανάσα...

Στα 56 της, η Monica Bellucci μοιάζει με 30χρονη και κόβει την ανάσα με το σώμα και την ομορφιά της. Δεν έχει αποκτήσει άδικα τον τίτλο της ...



Στα 56 της, η Monica Bellucci μοιάζει με 30χρονη και κόβει την ανάσα με το σώμα και την ομορφιά της.

Δεν έχει αποκτήσει άδικα τον τίτλο της γυναίκας-είδωλο. Η Ιταλίδα ηθοποιός αποτελεί την επιτομή της γυναικείας θηλυκότητας και φινέτσας! Ακόμη κι αν διανύει την 6η δεκαετία της ζωής της παραμένει πάντα πανέμορφη, λαμπερή, χυμώδης και εντυπωσιακή. 

Η διάσημη ηθοποιός ανέβασε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φορά μόνο τα εσώρουχά της, ενώ μαγειρεύει μια απολαυστική μακαρονάδα. Φορώντας ένα ολόσωμο κορμάκι των αγαπημένων της σχεδιαστών Dolce & Gabbana, η ηθοποιός αποκαλύπτει τις καμπύλες της χαμογελώντας αμυδρά έχοντας αυτό το σαγηνευτικό βλέμμα που συναρπάζει!

Η φωτογράφιση έγινε για το τεύχος Μαϊου γνωστού γυναικείου περιοδικού και  η Bellucci είναι πιο όμορφη και sexy από ποτέ.



2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση