GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ έπαθε η 44χρονη μετά τη θρόμβωση από το εμβόλιο...

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της 44χρονης γυναίκας η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου...


Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της 44χρονης γυναίκας η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου με θρόμβωση στον εγκέφαλο.  

Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, όπως αναφέρει το creta24.gr, παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία σημαίνοντας «συναγερμό» στο ιατρικό προσωπικό του ΠΑΓΝΗ. Η 44χρονη είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όταν εμφάνισε θρόμβωση στον εγκέφαλο.

Παρακολουθείται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό ενώ τα συμπτώματα που έχει εμφανίσει εξετάζονται για το αν πρόκειται για επιπλοκές του εμβολίου της AstraZeneca. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσίασε συμπτώματα του συνδρόμου VITT τα οποία στη διεθνή βιβλιογραφία αναφέρονται ως πιθανές επιπλοκές από το εμβόλιο της AstraZeneca.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση