GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ από την Λινού! «ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ο εμβολιασμός γυναικών κάτω των 50 με AstraZeneca και J&J...»

Για τη δραματική εξέλιξη στην πορεία της υγείας της 44χρονης στην Κρήτη που υπέστη θρόμβωση μετά το εμβολιασμό της με AstraZeneca αναφέρθηκ...



Για τη δραματική εξέλιξη στην πορεία της υγείας της 44χρονης στην Κρήτη που υπέστη θρόμβωση μετά το εμβολιασμό της με AstraZeneca αναφέρθηκε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας Αθηνά Λινού.  
Μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN σημείωσε ότι: «Η αλήθεια είναι ότι και το AstraZeneca και J&J έχουν ενοχοποιηθεί ευρέως και φαίνεται ότι πλήττουν τις νεότερες γυναίκες και γι’ αυτό θα έπρεπε να είχαν αποφευχθεί οι εμβολιασμοί σε γυναίκες κάτω των 50 ετών. Φαίνεται ότι στα άτομα άνω των 50 ετών η πιθανότητα να αναπτύξουν αυτό το σύνδρομο μετά από τον εμβολιασμό με ένα από τα δύο εμβόλια είναι ένα στο 1 εκατ. ενώ στις νεότερες γυναίκες είναι ένα στις 50.000. Οπότε είναι κάτι αναμενόμενο. Γι’ αυτό όπου υπάρχει επιλογή είναι προτιμότερο να εμβολιάζονται με εμβόλια mRNA οι νεότερες γυναίκες Και η Πολιτεία θα πρέπει να πάρει το θάρρος να δώσει τη δυνατότητα επιλογής εμβολίων».
 Όσον αφορά το καλοκαίρι και την επίσκεψη στις παραλίες σημείωσε ότι θα πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις, να διαλέγουμε πιο ερημικές, αλλά και να αποφεύγουμε τα παιχνίδια τα οποία μας φέρνουν σε επαφή με πολλούς ανθρώπους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση