GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ! ΤΕΛΟΣ τα εμβόλια της AstraZeneca για την Ευρ. Ένωση...

Ο Ευρωπαίος επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς Τιερί Μπρετόν δήλωσε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν ανανέωσε ακόμη την παραγγελία για τα εμβόλια της ...



Ο Ευρωπαίος επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς Τιερί Μπρετόν δήλωσε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν ανανέωσε ακόμη την παραγγελία για τα εμβόλια της AstraZeneca κατά της COVID-19 για μετά τον Ιούνιο. 

«Δεν ανανεώσαμε την παραγγελία μετά τον Ιούνιο. Θα δούμε τι θα συμβεί» είπε σύμφωνα με το Reuters, διευκρινίζοντας πάντως ότι πρόκειται για «ένα πολύ καλό εμβόλιο».

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον προηγούμενο μήνα ενεργοποίησε νομικές ενέργειες κατά της AstraZeneca για τη μη τήρηση του συμβολαίου της, αναφορικά με την παράδοση των εμβολίων της κατά της COVID-19, αλλά και για την απουσία ενός «αξιόπιστου» σχεδίου από την εταιρία, για τη διασφάλιση της εμπρόθεσμης παράδοσης των εμβολίων.

Στα τέλη του περασμένου μήνα, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς προανήγγειλε αλλαγές στον σχεδιασμό του εμβολιαστικού προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 η δεύτερη γενιά εμβολίων, οι λεγόμενοι ενισχυτές, από το φθινόπωρο, που θα καλύπτουν και όλες τις πιθανές μεταλλάξεις πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν στην πλατφόρμα mRNA, εμβόλια που βγάζουν μόνο η Pfizer και η Moderna.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση