GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ! AYTH H (36ΧΡΟΝΗ) KINEZA είναι η πέτρα του σκανδάλου για το διαζύγιο του Μπιλ Γκέιτς και της γυναίκας του...

Μια Κινέζα μεταφράστρια βρέθηκε στη δίνη  του κυκλώνα για το διαζύγιο του Μπιλ Γκέιτς και της γυναίκας του Μελίντας.  Μετά την κοινή τους αν...


Μια Κινέζα μεταφράστρια βρέθηκε στη δίνη  του κυκλώνα για το διαζύγιο του Μπιλ Γκέιτς και της γυναίκας του Μελίντας. 

Μετά την κοινή τους ανακοίνωση για το τέλος του γάμου τους, έχει ξεσπάσει όργιο φημών για τα αίτια αυτού του χωρισμού. Αφήνοντας στην άκρη το μοίρασμα της περιουσίας που υπερβαίνει τα 130 δισεκατομμύρια δολάρια, έχουμε διαβάσει ως τώρα για τον ειδικό όρο που είχε στο προγαμιαίο συμβόλαιο ο Μπιλ Γκέιτς να περνάει ένα σαββατοκύριακο με την πρώην του, αλλά κυρίως ακούσαμε για την ύπαρξη μιας άλλης γυναίκας.

Αυτή η αοριστολογία συγκεκριμενοποιήθηκε στο πρόσωπο της Ζε Γουάνγκ, μιας Κινέζας μεταφράστριας που βρίσκεται στη δούλεψη του ζεύγους Γκέιτς για το Gates Foundation.

Πτυχιούχος στα οικονομικά, αεροσυνοδός, πιλότος και μεταφράστρια

Η Γουάνγκ ήρθε στην Αμερική από την πόλη Γκουάνγκτζου στις αρχές της χιλιετίας και από το 2006 ως το 2008 είχε δικό της εστιατόριο στη Γιούτα. Στη συνέχεια, πήρε το πτυχίο της στα οικονομικά από το Brigham Young University και ακολούθως έκανε μεταπτυχιακό στη Μετάφραση Συνεδρίων στο Ινστιτούτο Διεθνών Σπουδών του Μοντερέι. Γνωρίζοντας άπταιστα αγγλικά, μανδαρίνικα (η επίσημη γλώσσα της Κίνας με 1.17 δισ. να την έχουν ως μητρική) και καντονέζικα (80 εκατομμύρια άνθρωποι την έχουν ως μητρική), δούλεψε από το 2012 σε αρκετά συνέδρια TEDx, ενώ παράλληλα εργαζόταν και ως αεροσυνοδός. Μάλιστα, κατάφερε να πάρει και πτυχίο πιλότου.

Η συνεργασία της με το Gates Foundation είναι μερικής απασχόλησης και οι φήμες ανέφεραν ότι η σχέση της με τον Μπιλ Γκέιτς ήταν παραπάνω από επαγγελματική. Η 36χρονη μεταφράστρια έσπευσε με ανάρτηση της στα μανδαρίνικα να απαντήσει σε όσους την παρουσίασαν ως τρίτο πρόσωπο στον γάμο των Γκέιτς. 
«Πίστευα ότι αυτές οι φήμες θα σταματούσαν γρήγορα, καθώς ήταν αβάσιμες, όμως το πράγμα έγινε πολύ γρήγορα τόσο τρελό. Ευχαριστώ για την ανησυχία σας το τελευταίο 24ωρο και για τα μηνύματα που με βοήθησαν να καταρρίψω αυτές τις φήμες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση