GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ δεν έστειλε το υπ. Παιδείας για τη Γενοκτονία των Ποντίων...

Ελένη Παπαδοπούλου   Για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων ήρθε εγκύκλιος στα σχολεία με εντολή να αφιερώσουμε δύο ώρες από το μάθημα για το θέμα α...


Ελένη Παπαδοπούλου 
Για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων ήρθε εγκύκλιος στα σχολεία με εντολή να αφιερώσουμε δύο ώρες από το μάθημα για το θέμα αυτό. Για τη γενοκτονία των Ποντίων, όπως και για την αντίστοιχη γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, το Υπουργείο δεν έστειλε τίποτα, έστω ένα μήνυμα για τα μάτια του κόσμου.
Αντιθέτως σήμερα ανέβασε ολόκληρη ανακοίνωση για το βραβείο εκπαίδευσης για την ιδιότητα του παγκόσμιου πολίτη που έλαβε για την εισαγωγή του "εργαστηρίου δεξιοτήτων" στα σχολεία. Ούτε μία λέξη για τη γενοκτονία των Ποντίων. Τα βραβεία για τρίχες κατσαρές της παγκοσμιοποίησης, που βαφτίζουμε εκπαίδευση, αξίζουν ολόκληρο κατεβατό. Οπως και η ιστορία των άλλων. Η δική μας στον Καιάδα.
Τι μας νοιάζουν οι Πόντιοι, τι μας νοιάζουν οι Κύπριοι, τι μας νοιάζουν οι Μικρασιάτες; Ο παγκόσμιος πολίτης δεν τα χρειάζεται αυτά. Ο παγκόσμιος ηλίθιος δηλαδή.



1 σχόλιο

  1. Και τι περιμενατε;Απο την πλασιε των σχολαρχων,που η μοναδικη δουλεια της ειναι να διαλυσει τη παιδεια;Απο τους Γερμανοτσολιαδες που ειναι στα τεσσερα για Τουρκους και ναζιστες;Μηπως απο κατι αχρηστα και ανιστορητα χαζοπαιδα;Η μηπως απο τον απατρι και μισανθρωπο γυιο αφτουνου που δεν ηθελε να ψηφιστει στη Βουλη η γεννοκτονια;Ηλιθιε Δαρδαμανελλη,τι μου τον κουβαλησες στη Καλαμαρια;Αυτο ειναι ΥΒΡΙΣ.Απλως να το θυμασαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση