GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Ρομά ξυλοκόπησαν αστυνομικούς (στην Πάρο) μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα...

Επίθεση μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα στην Πάρο δέχτηκαν αστυνομικοί από Ρομά.  Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία πολίτη...



Επίθεση μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα στην Πάρο δέχτηκαν αστυνομικοί από Ρομά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία πολίτη, διενεργήθηκε αστυνομικός έλεγχος κατά τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 24 Μαΐου, σε ομάδα Ρομά που είχε κατασκηνώσει αυθαίρετα σε πάρκινγκ σε γνωστή περιοχή της Παροικίας.

Μετά τον έλεγχο, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή δύο ατόμων στο Αστυνομικό Τμήμα. Μετά τις προσαγωγές, κάποιοι ομόφυλοι των προσαχθέντων, συγκεντρώθηκαν έξω από το Α.Τ. και υπήρξαν έντονες από πλευράς τους διαμαρτυρίες, διαπληκτισμοί και δημιουργήθηκε ένταση.

Φώναζαν και έβριζαν τους υπηρετούντες , ενώ δεν δίστασαν να χειροδικήσουν σε βάρος των αστυνομικών υπαλλήλων, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το nantiareport.gr.

Την επίθεση σε βάρος των Αστυνομικών μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα που σημειώθηκε χθες κατέγραψε σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο πολίτης. Οι Ρομά εισέβαλλαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Πάρου, επιτέθηκαν στους Αστυνομικούς, και τους ξυλοκόπησαν.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο που ήταν σε εξέλιξη για την εισβολή των αθιγγάνων στο Αστυνομικό Τμήμα και την επίθεση σε βάρος των Αστυνομικών, μετά την άφιξή τους στο νησί.

Αν και ο Δήμαρχος ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο να διακοπεί η συνεδρίαση, και να μεταβούν όλοι μαζί επιτόπου ωστόσο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι αρνήθηκαν ενώ δήλωσαν «πολίτες και όχι όργανα της τάξης», και ζήτησαν από το Δήμαρχο να απευθυνθεί στο Λιμενικό Τμήμα του νησιού για την αποκατάσταση της τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση