GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο ΘΕΟΣ ΕΜΒΟΛΙΟ!" «Ακολούθησε τα χρήματα και θα ανακαλύψεις την αλήθεια...»

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Ακολούθησε τα χρήματα και θα ανακαλύψεις την αλήθεια... » " Ο Θεός εμβόλιο. Η μεγαλύτερη και πιο σκοτειν...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ακολούθησε τα χρήματα και θα ανακαλύψεις την αλήθεια...»
"Ο Θεός εμβόλιο. Η μεγαλύτερη και πιο σκοτεινή μπίζνα του 21ου αιώνα"
Έχουμε ένα μεγάλο καθήκον, να αλλάξουμε κατεύθυνση
για μια πιο ανθρώπινη και φιλική προς τη Γη κοινωνία...

 Από το βιβλίο της Tiziana Alterio

Το νέο βιβλίο της φίλης Tiziana Alterio, που θα κυκλοφορήσει στην Ιταλία με τίτλο «Ο Θεός εμβόλιο - Η μεγαλύτερη και πιο σκοτεινή μπίζνες του 21ου αιώνα» ("Il Dio vaccino - La più grande e oscuro business del XXI secolo"), θέτει ζητήματα και προσφέρει τεκμηρίωση για την αβεβαιότητα και τις συνέπειες του συνεχιζόμενου μαζικού εμβολιασμού με πειραματικά εμβόλια, όπως διαβεβαιώνουν οι ίδιες πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες παραγωγής του. Μια "συζήτηση" που με μοναδική ευρωπαϊκή εξαίρεση την Ελλάδα, δεν απασχολεί κανέναν "αρμόδιο", μιας και όλα τα πολιτικά κόμματα κι οι αρχηγοί τους, μαζί με τη λεγόμενη επιστημονική κοινότητα, αλλά κι όλους τους γιατρούς που έδωσαν τον Όρκο του Ιπποκράτη, έχουν πειστεί για τη σωτηρία της ανθρώπινης ζωής, την αντιμετώπιση της επιδημίας με τους εμβολιασμούς μέσω πειραματικών εμβολίων των τεσσάρων πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών Big Pharma.

"Αυτό που είναι σίγουρο όπως ο θάνατος", επισημαίνει η Tiziana Alterio, "είναι ότι οι τέσσερις Big Pharmas, που αγωνίζονται για εμβόλια, εμπλουτίζουν τα πορτοφόλια τους. Τα κέρδη τους διπλασιάστηκαν, τα εμβόλια κατά του Covid-19 αποφέρουν 71 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι Pfizer-Biontech, Johnson & Johnson, Moderna και AstraZeneca μπορούν να γιορτάζουν.
Και αυτή είναι μόνο η αρχή!
Αλλά ποιος είναι πίσω από αυτούς τους φαρμακευτικούς κολοσσούς και ποιες είναι οι διασυνδέσεις τους με τις μεγαλύτερες πολυεθνικές των ΜΜΕ, τις πολυεθνικές του χρηματοπιστωτικού συστήματος, το τραπεζικό σύστημα, τις τεράστιες πολεμικές βιομηχανίες, τις πολυεθνικές τροφίμων και πολλά άλλα;
Δεν είναι βέβαιο ποιες θα είναι οι μακροπρόθεσμες παρενέργειες των εμβολίων, καθόσον βρισκόμαστε στην πειραματική φάση ενός νέου εμβολίου, ακόμη και για την επιστημονική κοινότητα.
Αυτό που είναι σίγουρο, όπως ο θάνατος, είναι ότι οι μετοχές των τεσσάρων Big Pharma έχουν εκτιναχθεί στα ύψη και οι μέτοχοι μπορούν να γιορτάζουν: οι τέσσερις πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες έχουν επανεκτιμήσει κέρδη άνω των 160 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ένα μόνο έτος. Και αυτή είναι μόνο η αρχή!".

Στο ερευνητικό βιβλίο "Ο Θεός εμβόλιο", η Tiziana Alterio έχει συλλέξει ντοκουμέντα, έγγραφα, πληροφορίες, συνεντεύξεις με κύριο στόχο την παρακολούθηση της διακίνησης του χρήματος πίσω από το νέο είδωλο, το νέο Θεό, τη νέα θρησκεία της ανθρωπότητας: εμβόλια!

 «Ακολούθησε τα χρήματα και θα ανακαλύψεις την αλήθεια!» είναι η νέα ερευνητική προσπάθεια της Tiziana.

Από το νέο βιβλίο "Ο Θεός εμβόλιο", η προδημοσίευση ενός μικρού αποσπάσματος, μιας ιδιωτικής συνομιλίας μεταξύ του Οικονομικού Διευθυντή (Chief Financial Officer) της Pfizer και ενός διευθυντή της Barclays Bank, ενός "θεσμικού επενδυτή" στην ορολογία της "ελεύθερης αγοράς". Μια "συζήτηση" μεταξύ των δύο κορυφαίων στελεχών, την ώρα που υπάρχουν εκείνοι που εμβολιάζονται, εκείνοι που δεν εμβολιάζονται, εκείνοι που πεθαίνουν από "έλλειψη θεραπευτικής αγωγής", εκείνοι που πεθαίνουν από εμβόλια... κι ενώ τα πειράματα έχουν επίσης ξεκινήσει σε παιδιά και βρέφη [Βλέπε, σε: ΣΟΚ! Δοκιμές εμβολίων σε βρέφη και παιδιά! Ποτέ να μην έχεις ελπίδα... η ελπίδα είναι μια παγίδα!], αυτοί σκέφτονται μόνον και αποκλειστικά τη "Μεγιστοποίηση κερδών για τους μετόχους". Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα του βιβλίου με τη συνομιλία:

Carter (Barclays Bank): «Όσον αφορά τα κέρδη, τι γίνεται με το μακροπρόθεσμο επιχειρηματικό μοντέλο, καθώς προχωράμε από μια πανδημία σε μια ενδημική φάση. Τι γίνεται με τις δυνατότητες για υψηλότερες τιμές; Οι επενδυτές σκέφτονται για την εμπειρία στην αγορά της γρίπης, είναι εντελώς διαφορετικό τώρα, αλλά ελπίζω να μας δώσετε λίγες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα να επιδιώξουμε υψηλότερες τιμές στην πορεία».
Frank (Pfizer): «Επίτρεψε μου να κάνω δύο διαφορετικές προσεγγίσεις. Το πρώτο αφορά τη διάρκεια της δικαιοχρησίας (franchising), μου αρέσει να το λέω έτσι. Και μετά η συζήτηση για τις τιμές. Με βάση όλα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα, ο ετήσιος επανεμβολιασμός είναι όλο και πιο πιθανό να επαληθευτεί. Και πιστεύουμε ότι αυτό θα συμβεί στο εγγύς μέλλον, πιθανότατα μία δόση. Επομένως, το εμβόλιο δεν είναι ένα εφάπαξ συμβάν, αλλά είναι κάτι που θα εγχύνεται [χορηγείται] για το άμεσο μέλλον. Τώρα, σε όρους τιμών, η τρέχουσα ζήτηση και οι τιμές καθοδηγήθηκαν, όχι από αυτό που αποκαλώ κανονικές συνθήκες αγοράς, φυσιολογικές δυνάμεις της αγοράς, αλλά από την πανδημία που βρισκόμαστε και από την ανάγκη των κυβερνήσεων να διασφαλίσουν τις δόσεις από διάφορους προμηθευτές εμβολίων.
Λοιπόν, εγώ πιστεύω ότι με τη μετάβαση από μια πανδημία σε μια ενδημική κατάσταση, οι κανονικές δυνάμεις της αγοράς θα αρχίσουν να ισχύουν, καθώς άλλοι, φυσικά, θα έρθουν στο σενάριο. Όμως, πιστεύουμε ότι καθώς μεταβαίνουμε από πανδημία σε ενδημία, υπάρχει μια ευκαιρία για εμάς.
»

Ποια είναι η Tiziana Alterio;

Δημοσιογράφος, συγγραφέας, ακτιβίστρια, Πτυχιούχος Νομικής. Έχει εργαστεί για την κρατική ραδιοτηλεόραση (Rai) και τη Mediaset, έχει πάρει συνεντεύξεις από φιλοσόφους και στοχαστές διεθνούς φήμης, καθώς και έχει πραγματοποιήσει πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. Από το 2002 έχει επιλέξει να είναι ανεξάρτητη δημοσιογράφος και έχει ταξιδέψει ως ρεπόρτερ στην Αφρική, την Ασία, τη Νότια Αμερική και τις Αραβικές χώρες.
Εμπειρογνώμονας σε θέματα Μεσογειακών χωρών και Ευρωπαϊκής Ένωσης, ίδρυσε την εφημερίδα "Il Mediterraneo" ("Η Μεσόγειος") και τη διευθύνει εδώ κι οκτώ χρόνια, έχει διδάξει σε πανεπιστημιακά προγράμματα μάστερ σε πολλές ιταλικές ακαδημαϊκές πραγματικότητες. Στις ευρωεκλογές ήταν υποψήφια με το "Κίνημα 5 αστέρων" του Μπέπε Γκρίλο, ζαπό το οποίο αποχώρησε όταν σχημάτισε κυβέρνηση συνεργασίας με την "αριστερά", τη δεξιά και την ακροδεξιά, εγκαταλείποντας της δέσμευση για δημοψήφισμα εξόδου από το ευρώ και την Ε.Ε. Είναι η συγγραφέας των βιβλίων "The Silent War" (2016), "Colpo di Stato" (2018) [Βλέπε, Οκτώβρης 2018, σε: "Το πραξικόπημα"], για το τι συνέβη στην Ελλάδα το 2015, "The Conquerors" (2019), σχετικά με τις ιδιωτικοποιήσεις και τις "Επαναστατικές συνεντεύξεις" (2020 ), στους πρωτοπόρους της Νέας Οικονομίας και της Νέας Ανθρωπότητας.

Με την Tiziana συνεργαζόμαστε από καιρό... Σε μία έρευνα που έκανε στην Ελλάδα για το πως ο Τσίπρας έκανε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ [Συνέντευξη του Στάθη Παναγούλη, που σήμερα έχουν λογοκρίνει-φιμώσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ("Πως η Γερμανία ιδιωτικοποίησε την Ελλάδα - Στάθης Παναγούλης" Come la Germania ha privatizzato la Grecia – Stathis Panagulis)] και για να είμαστε ειλικρινείς, όταν λογοκρίνουν τον πρόεδρο Τραμπ, δεν θα λογοκρινόταν ο Παναγούλης; Όπως επίσης και τη συνέντευξη με τον αγωνιστή του αντιδικτατορικού αγώνα Γιώργο Μωράκη, δεσμοφύλακα του Αλέκου, που τον βοήθησε στη δραπέτευση... κι ακόμη δεν έχει λογοκριθεί: Βλέπε, GRECIA: LA DITTATURA INFINITA. Tiziana Alterio intervista il carceriere di Alekos Panagulis ΕΔΩ

Έχω συμμετάσχει σε παρουσιάσεις των βιβλίων της και κοινός πολιτικός-ιδεολογικός τόπος μας ο Giulietto Chiesa [Βλέπε, σε: Έφυγε ο Giulietto Chiesa... "κόκκινος χωρίς να γίνει φούξια, ροζ"]

Καλοτάξιδο κι αυτό το νέο σου βιβλίο Tiziana!

Υ.Γ. Με την ελπίδα να βρεθεί γενναίος εκδότης και να υπάρχει ελληνική έκδοση...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση