GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ! Εκκενώνεται ο οικισμός Παπαγιαννέικα στα Μέγαρα...

Εντολή για προληπτική εκκένωση στον οικισμό Παπαγιαννέικα στα Μέγαρα, έδωσε πριν από λίγο η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς υπήρξε αναζωπύρωση ...


Εντολή για προληπτική εκκένωση στον οικισμό Παπαγιαννέικα στα Μέγαρα, έδωσε πριν από λίγο η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς υπήρξε αναζωπύρωση κοντά στα σπίτια της περιοχής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάτοικοι απομακρύνονται με ασφάλεια, την ώρα που η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης στο Σχίνο Κορινθίας μαίνεται ανεξέλεγκτη.

Τις τελευταίες δύο ημέρες η Κορινθία και η Δυτική Αττική, βρίσκονται σε πύρινο κλοιό και μέχρι στιγμής έχουν γίνει στάχτη πάνω από 40.000 στρέμματα δασικής έκτασης, ενώ έχουν καεί και περιουσίες.

Οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνουν μάχη με τις φλόγες, αλλά και με τον χρόνο ώστε να περιορίσουν την πυρκαγιά, με τους ανέμους που χθες το βράδυ έφτασαν τα 8 μποφόρ, να έχουν κοπάσει.

Στο σημείο επιχειρούν 278 πυροσβέστες με 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, καθώς επίσης όλα τα διαθέσιμα εναέρια μέσα διατέθηκαν στην πυρόσβεση (το ΜΕΤΠΕ, 8 Α/Φ, 10 PZL, 1 Σινούκ, 2 E/Π για συντονισμό από αέρος). Στην προσπάθεια για κατάσβεση της πυρκαγιάς συνδράμουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, υδροφόρες ΟΤΑ & εθελοντές πυροσβέστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση