GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ προσγείωση στο Βελιγράδι! Συναγερμός σε πτήση Σαντορίνη – Βρυξέλλες...

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι 80 επιβάτες της πτήσης TB2182 της εταιρείας TUI, η οποία ξεκίνησε από τη Σαντορίνη γύρω στις 13:00 της Πέμπτης με ...


Στιγμές αγωνίας έζησαν οι 80 επιβάτες της πτήσης TB2182 της εταιρείας TUI, η οποία ξεκίνησε από τη Σαντορίνη γύρω στις 13:00 της Πέμπτης με προορισμό τις Βρυξέλλες. 

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, το αεροπλάνο που πετούσε από τη Σαντορίνη προς τις Βρυξέλλες προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Nikola Tesla» λόγω δυσλειτουργίας και διαρροής καυσίμων.

Όπως φαίνεται στον ιστότοπο Flight-radar, περίπου 50 λεπτά μετά την απογείωση και με το αεροσκάφος να βρίσκεται πάνω από τη Βοσνία, σήμανε συναγερμός, σύμφωνα με το Radarbox, λόγω διαρροής καυσίμου, με συνέπεια την αναγκαστική προσγείωσή του, στο πλησιέστερο αεροδρόμιο, το «Nicola Tesla» του Βελιγραδίου.

Δείτε την πορεία του αεροσκάφους



Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα υγείας μεταξύ των επιβατών.

Λίγες μέρες μετά την «αεροπειρατεία» στη Λευκορωσία
Η υπόθεση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά το πρωτοφανές περιστατικό με την «αεροπειρατεία» του αεροσκάφους της Ryanair και τη σύλληψη του Ρομάν Προτάσεβιτς, οι οποίες είχα ως αποτέλεσμα τις διεθνείς αντιδράσεις κατά του καθεστώτος Λουκασένκο στη Λευκορωσία.
Όλα αυτά τη στιγμή που διατηρούνται τα «θολά» σημεία γύρω από την υπόθεση, αλλά και την τύχη του νεαρού δημοσιογράφου και της συντρόφου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση