GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ σύλληψη διαρρηκτών στο σπίτι του Νίκου Ξανθόπουλου...

Διαρρήκτες δημιούργησαν προβλήματα στον ηθοποιό Νίκο Ξανθόπουλο, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που μπήκαν στο σπίτι του. Οι δράστες είχαν β...



Διαρρήκτες δημιούργησαν προβλήματα στον ηθοποιό Νίκο Ξανθόπουλο, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που μπήκαν στο σπίτι του.

Οι δράστες είχαν βάλει στο στόχαστρο το κτήμα του γνωστού ηθοποιού και έκλεβαν μετασχηματιστές της ΔΕΗ.  Οι αστυνομικοί έστησαν καρτέρι και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω έναν από αυτούς, με τους υπόλοιπους να καταφέρνουν να φύγουν έπειτα από συμπλοκή με τις αστυνομικές δυνάμεις.

«Ήρθαν μέσα στο κτήμα, έστησαν καρτέρι οι αστυνομικοί. Μας είπαν να μην βγούμε έξω, ό,τι και αν ακούσουμε. Είχαμε δώσει κλειδιά στην αστυνομία», δήλωσε η σύζυγος του Νίκου Ξανθόπουλου.

Μάλιστα, στις 17 Απριλίου οι δράστες μπήκαν στο τμήμα και πολύ γρήγορα οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν. Τότε ο ένας συνεργός του πλησίασε και στην προσπάθειά του να τον απελευθερώσει, δάγκωσε τον αστυνομικό και χτύπησε έναν άλλον με σιδερένιο αντικείμενο.

Πλέον, όλα τα μέλη της συμμορίας που ξεκινούσε από τον Ασπρόπυργο για να κλέψει μετασχηματιστές, χαλκό και ό,τι άλλο μπορούσαν να βρουν από Μαρκόπουλο και Παιανία και τα πωλούσαν σε εταιρείες σκραπ, έχουν πέσει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση