GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ! Το τελευταίο αντίο στην Καρολάιν...

Τραγικές στιγμές για τους συγγενείς και τους φίλους της 20χρονης Καρολάιν στην κηδεία της που έγινε  σε κλίμα οδύνης στην Αλόννησο. Τραγικές...


Τραγικές στιγμές για τους συγγενείς και τους φίλους της 20χρονης Καρολάιν στην κηδεία της που έγινε  σε κλίμα οδύνης στην Αλόννησο. Τραγικές φιγούρες η μητέρα και ο σύζυγος της κοπέλας. 

Στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην Αλόννησο που τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία της Καρολάιν, της 20χρονης μητέρας που βρήκε φρικιαστικό θάνατο στα χέρια των τριών αδίστακτων ληστών, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, ήταν όλο το νησί.

Η σορός, συνοδευόμενη από τους συγγενείς της αδικοχαμένης 20χρονης, ταξίδεψε από την Αθήνα στο Βόλο, και από εκεί με πλοίο της γραμμής μεταφέρθηκε στο λιμάνι του νησιού.

Στο πλοίο βρισκόταν και η μητέρα της Καρολάιν, η οποία ήταν συντετριμμένη.

Την ίδια ώρα στο ελικοδρόμιο του νησιού προσγειώθηκαν τρία ελικόπτερα που διατέθηκαν από την εταιρεία που εργάζεται ο 32χρονος πιλότος προκειμένου να ταξιδέψουν στο νησί ο ίδιος, το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι του ζευγαριού αλλά και συνάδελφοι του άνδρα που τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης βίωσε έναν εφιάλτη που δεν τον χωράει ο ανθρώπινος νους.

Ο 32χρονος πιλότος βγήκε από το ελικόπτερο έχοντας στην αγκαλιά του με την κορούλα του.
«Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της»

Ο επικήδειος που εκφώνησε ο 32χρονος ράγισε καρδιές.
«Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε κι είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είμαι πολύ τυχερός για τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο απ’ όλα. Δεν είναι πια εδώ και δεν θα ξαναδώ την αγάπη μου. Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Καρολάιν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο η χαρά για το σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της.
Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε».

Οι έρευνες των Αρχών

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA οι αστυνομικοί ερευνούν τον τρόπο με τον οποίο οι δράστες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι και πως προσέγγισαν τον χώρο.
Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα άνδρες της ΕΛ. ΑΣ παραμένουν στην περιοχή και ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή του χώρους γύρω από το σπίτι μέσα στο οποίο εκτυλίχθηκε ένα από τα πιο βίαια εγκλήματα στα αστυνομικά χρονικά της χώρας μας.
Όπως εκτιμούν, πλέον, οι αστυνομικοί, οι δράστες έφτασαν στο σπίτι πεζοί, καθώς το όχημά τους ήταν αρκετά μακριά από τον τόπο του εγκλήματος.

Τις επόμενες μέρες τα εγκληματολογικά εργαστήρια και τα ευρήματα από τις κάμερες θα δώσουν πληροφορίες για τους δράστες. Μέχρι στιγμής από τις περιγραφές του πιλότου οι δύο, από τους συνολικά τρεις κακοποιούς, είχαν ύψος περίπου 1,80, ήταν λευκοί, αδύνατοι και κρατούσαν όπλα στα χέρια τους.

Ο τρίτος, ο οποίος είχε τον αρχηγικό ρόλο, εκείνος που δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν, είχε ύψος περίπου 1,70, ήταν ευτραφής, ελαφρώς πιο μελαμψός από τους υπολοίπους και δεν κρατούσε όπλο.

Την ίδια στιγμή η αστυνομία ερευνά ληστείες με παρόμοιο μοτίβο και πλέον επικεντρώνεται σε 12 περιπτώσεις, από τις αρχικές 300 υποθέσεις που βγήκαν από τα συρτάρια. Πρόκειται για ληστείες στις οποίες συμμετείχαν συνολικά 30 άτομα και διαπράχθηκαν με έντονη βιαιότητα.

Τα λάθη των δραστών, και τυχόν γενετικό υλικό που άφησαν πίσω τους, είναι ακόμα ένας σύμμαχος των δραστών για την γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Έτσι οι αστυνομικοί θα δουν σε αρχικό στάδιο πόσοι από τους 30 συγκεκριμένους σκληρούς ποινικούς παραμένουν ακόμα φυλακισμένοι. Όσοι από αυτούς είναι εκτός των σωφρονιστικών καταστημάτων θα εξεταστούν όσον αφορά το πού βρίσκονταν την ημέρα της δολοφονίας και κυρίως τις επίμαχες ώρες, από τις τρεις τα ξημερώματα της Τρίτης έως και τις έξι και μισή το πρωί της ίδιας ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση