GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΖΗΤΑ! Οι πρώτες ώρες του Μ. Φουρθιώτη πίσω από τα κάγκελα...

O  Μένος Φουρθιώτης μετά την απόφαση για προφυλάκισή του  κρατείται στην πτέρυγα ΣΤ των φυλακών Κορυδαλλού. Στο κελί μαζί του είναι άλλοι 4 ...

O  Μένος Φουρθιώτης μετά την απόφαση για προφυλάκισή του  κρατείται στην πτέρυγα ΣΤ των φυλακών Κορυδαλλού. Στο κελί μαζί του είναι άλλοι 4 κρατούμενοι «χαμηλής επικινδυνότητας». 

Ο Μένιος Φουρθιώτης έχει ζητήσει ειδική διατροφή επικαλούμενος λόγους υγείας, ενώ έχει αιτηθεί να επικοινωνήσει και με τους δικηγόρους του. Φέρεται να μην είναι καλά ψυχολογικά και δεν αποκλείεται να ζητήσει και ψυχολογική στήριξη. Πάντως  αναζητά ήδη τρόπους να αποφυλακιστεί και μάλιστα το συντομότερο δυνατό.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr, για την έστω και υπό όρους  αποφυλάκισή του, θα επικαλεστεί σοβαρούς λόγους υγείας μιας και είχε φροντίσει τον τελευταίο καιρό με δημόσιες δηλώσεις του να κάνει γνωστό ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του και όχι μόνο. 

Παράλληλα, παρά τον ντόρο που είχε γίνει με την αστυνομική προστασία που του παρείχε η Πολιτεία, ζητά προστασία και  εντός φυλακών καθώς, όπως υποστηρίζει, εξακολουθεί να φοβάται για τη ζωή του. Πιέζει ήδη, δηλαδή, να τον βάλουν σε έναν χώρο στον οποίο, αν είναι δυνατόν, να είναι και εντελώς μόνος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, ο τηλεπαρουσιαστής έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα στη συμπεριφορά του. Ώρες-ώρες είναι σιωπηλός και δείχνει χαμένος, ενώ άλλες στιγμές παθαίνει υστερία.

Ο Μένιος Φουρθιώτης ανήμερα του Πάσχα πέρασε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού μετά από μία μακρά ανακριτική διαδικασία που διήρκησε 10 ώρες. Οι δύο συγκατηγορούμενοι του Μένιου Φουρθιώτη θα κρατηθούν αντίστοιχα στις φυλακές της Λάρισας και του Μαλανδρίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση