GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου συνέτριψε τους ιμπεριαλιστές!"

« Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του... » Γιάννης Ρίτσος...

«Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει
παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του...»
Γιάννης Ρίτσος...
 
Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας - Συρίας: Ο Συριακός Λαός δεν γονάτισε!

Ο Hammouda Sabbagh, Πρόεδρος της "Λαϊκής Συνέλευσης" (Βουλή), έκανε την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας στη Συρία: 14.239.140 πολίτες, ποσοστό συμμετοχής 78,64%, ψήφισαν για την εκλογή προέδρου.
Ο γιατρός Μπασάρ Αλ Άσαντ έλαβε 13.540.860 ψήφους (95,1%).
Ο λαός μίλησε και ενώ ο ΟΗΕ και καμία χώρα δεν αμφισβητεί το δημοκρατικό δικαίωμα εκλογής ενός λαού, ενός έθνους, χαρακτήρισαν "παράνομες" τις εκλογές οι ΗΠΑ, η Ευρωπαϊκή Ένωση (κι η επίσημη Ελλάδα, που υπερψήφισε νέο παράνομο εμπάργκο), το τουρκικό φασιστικό καθεστώς Ερντογάν και το ναζιστικό κατοχικό καθεστώς στην Παλαιστίνη.
Πολλοί πίστευαν ότι ο Άσαντ είναι ένας απλός πρόεδρος, αλλά είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Ο λαός της Συρίας είναι ένα έθνος που διεξάγει ένα πόλεμο από τους ιμπεριαλιστές για 10 ολόκληρα χρόνια, ένας καταστροφικός πόλεμος που δεν λύγισε το Συριακό λαό.
Είναι δικαίωμά μας να γιορτάζουμε, έστω μόνοι μας και λίγοι στην Ελλάδα, ν' απολαύσουμε τη Νίκη του αδελφού Συριακού λαού, να τιμήσουμε τη μνήμη, το αίμα των Μαρτύρων που έπεσαν υπερασπιζόμενοι χαρακώματα Λευτεριάς, Ανεξαρτησίας και Ανθρωπισμού.
Το μήνυμα της μαζικής συμμετοχής του Συριακού λαού, προς τους ιμπεριαλιστές και τους λακέδες τους, προς τους αδελφούς λαούς του Παγκόσμιου Άξονα της Αντίστασης, προς την Ανθρωπότητα, είναι  πως ναι, ο Λαός της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου: Θέλουμε Ανεξαρτησία, Εθνική Κυριαρχία, δεν σκύβουμε το κεφάλι, δεν γονατίζουμε, παρά μόνον μπροστά στους νεκρούς μας και τη σημαία της Πατρίδας!
Η "Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας - Συρίας", δεν ξεχνάει ποτέ τη στήριξη του Συριακού λαού στην κρίση του Μάρτη 1987 (Χαφέζ Αλ Άσαντ: "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!)
Με τη συνωμοσία των ιμπεριαλιστών έχουν συνταχθεί στην Ελλάδα όλα τα πολιτικά κόμματα (Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΜΕΡΑ 25 κι ΟΛΕΣ οι οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής "αριστεράς") και οι κυβερνήσεις των τελευταίων 10 χρόνων, υποτελείς κι εξαρτώμενοι από τους ιμπεριαλιστές. Έτσι, δικαίως θρηνούν από αυτή τη Λαϊκή Νίκη της Συρίας. Δυστυχώς, οφείλουμε να το σημειώσουμε με θλίψη, τέσσερις ημέρες από τις εκλογές στη Συρία μια περίεργη σιωπή διαπιστώνουμε και από το ΚΚΕ, όταν το αδελφό του Κομμουνιστικό Κόμμα της Συρίας τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Μπασάρ Αλ Άσαντ και μάλιστα συμμετέχει στην κυβέρνηση Άσαντ. Που βρίσκεται η διεθνιστική αλληλεγγύη προς το αδελφό Κομμουνιστικό Κόμμα της Συρίας; Τι κρύβει αυτή η "σιωπή";

Ο Ammar Bakdash, Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Συρίας, μαζί με μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του "Εθνικού Προοδευτικού Μετώπου" (το Μέτωπο κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση του Μπασάρ Αλ Άσαντ), ψηφίζει στις Προεδρικές Εκλογές (26 Μάη 2021)

«Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Συρίας υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Μπασάρ Αλ Άσαντ, Προέδρου του "Προοδευτικού Εθνικού Μετώπου", Γενικού Γραμματέα του συμμαχικού Αραβικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, ως Προέδρου της Δημοκρατίας, για την υποστήριξη και συνέχιση της Συριακής Εθνικής Αντίστασης κατά της αποικιακής επιθετικότητας.
Το κόμμα μας πιστεύει ότι η ενίσχυση της εθνικής σταθερότητας απαιτεί μια πλήρη διακοπή με φιλελεύθερες οικονομικές τάσεις, δίνοντας τη δέουσα προσοχή στην εθνική παραγωγή και τη θέση των παραγωγών, και δίνοντας σοβαρή προσοχή στα συμφέροντα και τις απαιτήσεις των λαϊκών μαζών και τη συνεχή διεύρυνση των δημοκρατικών ελευθεριών.
Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Συρίας καλεί όλα τα μέλη του και τις λαϊκές μάζες να ψηφίσουν τον Πρόεδρο Μπασάρ Αλ Άσαντ.
Η Συρία δεν θα γονατίσει!
Δαμασκός 21/4/2021
Η Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος της Συρίας
Ο Γενικός Γραμματέας Ammar Bakdash»

Τι σημαίνει αυτή σας η στάση απέναντι στο αδελφό Κομμουνιστικό Κόμμα της Συρίας, στην πρώτη γραμμή του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα του Συριακού λαού... κ. Κουτσούμπα; Γιατί αυτή η "προσέγγιση" με την εγχώρια Νατοϊκή "αριστερά", απέναντι στον ηρωικό λαό της Συρίας;

«Όποιος νιώθει κι ασπάζεται τα ιδανικά των μαρξιστών-λενινιστών,
οφείλει να κάνει δικό του τον αγώνα του Συριακού λαού
και του προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ.
Όποιος σήμερα στρέφει αλλού το πρόσωπό του,
θα κριθεί από την ιστορία»
Αθήνα, 30 Μάη 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση