GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ντροπή να 'σαι Έλληνας! Ηχηρό χαστούκι στους ιμπεριαλιστές και... στον Δένδια!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος... σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας! » Χαφέζ Αλ Άσαντ Για να βρεις ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος...
σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας!
»
Χαφέζ Αλ Άσαντ

Για να βρεις το μέλλον σου...

πρέπει να καταλάβεις το παρελθόν σου!
[Βλέπε, Ιούνης 2016, σε: Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανένας]

Σχετικό: "Ο θρίαμβος του Συριακού λαού κατά της τρομοκρατίας του ΝΑΤΟ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της δημοσιογραφικής πορνείας..."

Ο Αδέσποτος κι Αδούλωτος Λαός της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου "μίλησε"! Ο Μπασάρ Αλ Άσαντ εξελέγη Πρόεδρος της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας μέχρι το 2028. Πριν από λίγο ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα: Πρόεδρος ο Μπασάρ Αλ Άσαντ με 13.540.860 ψήφους (ποσοστό 95.1%), στον 11ο χρόνο ιμπεριαλιστικού πολέμου.

Ταυτοχρόνως, η Ευρωπαϊκή Ένωση του 4ου Ράιχ, παρά κι ενάντια στις αποφάσεις του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), προχώρησε σε νέο μονομερές, παράνομο και δολοφονικό αποκλεισμό-εμπάργκο εναντίον του Συριακού λαού. Μετά τους Αβραμόπουλο, Βενιζέλο, Κοτζιά, Κατρούγκαλο... φέτος την υπογραφή του σε εγκληματικές πράξεις έβαλε s;hmera κι ο Δένδιας, στη συνάντηση «Gymnich» στη Λισαβόνα, όπως ακριβώς πριν ένα χρόνο με την υπογραφή πάντα του Δένδια, η αποικία Ελλάδα στήριξε τον φασίστα Ερντογάν στην επίθεση εναντίον της Συρίας.

Αυτή η Ευρώπη, όχι μόνον δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τον Χιτλερικό ναζισμό, αλλά τον κάνει να μοιάζει σαν "δημοκρατική όαση":

Εικόνα 27 Μάη 2021, ώρα 17:03

EU Council Press
@EUCouncilPress
#Syria: @EUCouncil extends sanctions against regime for another year until 1 June 2022

"Έγκλημα πολέμου" κι "εγκληματίες πολέμου", που θα πρέπει να δικαστούν οι υπουργοί των Εξωτερικών της Ε.Ε., συμπεριλαμβανομένου του Δένδια. Μάλιστα ο ελληνόφωνος υπουργός της αποικίας Ελλάδα είναι και νομικός. Συνεπώς γνωρίζει πολύ καλά πως διέπραξε έγκλημα.

Η πρώτη προσθήκη (πρωτόκολλο) του 1977, στις Συμβάσεις της Γενεύης (1949), απαγορεύει σε περίοδο πολέμου, κάθε απόφαση που έχει ως συνέπεια ελλείψεις αναγκαίων αγαθών σε πολίτες.
Το άρθρο 33, της 4ης Συνθήκης της Γενεύης, απαγορεύει "συλλογικές τιμωρίες"...
Ο ΟΗΕ δεν έχει λάβει ΠΟΤΕ απόφαση κυρώσεων εναντίον της Συρίας κι αναγνωρίζει τη νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του προέδρου Άσαντ.

Ο υπόνομος της Ε.Ε. μόνο ναυτία μπορεί να προκαλεί. Ο πανικός της ήττας των νεοαποικοκρατών στην Ελεύθερη κι Αδούλωτη Συρία, μόνο γελοίες αποφάσεις μπορεί να παράξει.

Ο Λαός της Συρίας τους έδωσε τη δική του απάντηση!

Σχετικά με τη δουλική πολιτική όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων και των υπουργών των Εξωτερικών που έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα:

* Η Τουρκία είναι ΝΑΤΟ, είμαστε όλοι ΝΑΤΟ! Κι η Ε.Ε. κυρώσεις στη Συρία με υπογραφή Δένδια!

* Η δουλική εξωτερική πολιτική εμπεριέχει ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!

* Η Ε.Ε. υποστηρίζει την τρομοκρατία!

* Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία

* ...ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!

* Σχετικά με τις οικονομικές κυρώσεις και το εμπάργκο, που επέκτειναν οι ΗΠΑ και οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ… εναντίον της Συρίας

«Κάθε άνθρωπος έχει δύο πατρίδες. Τη δική του και τη Συρία»
André... Parrot
,
Γάλλος αρχαιολόγος (1901-1980),
έσκαψε σε Λίβανο, Ιράκ και Συρία το 1968 Διευθυντής του Λούβρου

«Ο Θεός να σε προστατεύει… ω Συρία * Allāh yahmiki yā Sūriya * الله يحميكي يا سوريا»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση