GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΙΕΡΕΑΣ στην Χαλκιδική! «ΟΠΟΙΟΣ φοράει μάσκα, έχει κάνει το εμβόλιο και τα τεστ, να μην ξαναμπεί στην εκκλησία...»

Ο ιερέας των Νέων Σιλάτων Χαλκιδικής, μετά τη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής, ενημέρωσε τους πιστούς αρχικά ότι η Ανάσταση θα γίνει στις ...



Ο ιερέας των Νέων Σιλάτων Χαλκιδικής, μετά τη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής, ενημέρωσε τους πιστούς αρχικά ότι η Ανάσταση θα γίνει στις 12 το βράδυ και στη συνέχεια -αφού υπογράμμισε ότι "ο Χριστός αναστήθηκε για να μας σώσει από την καταδυναστεία και την τυραννία του διαβόλου" - τόνισε: «Θα σας το πω έτσι χύμα: όποιος φοράει μάσκα, όποιος έχει κάνει το εμβόλιο και  όποιος έχει κάνει τεστ για τον κορονοϊό, δεν θα ξαναμπεί στην εκκλησία. Τέλος».

Η εξήγηση που έδωσε ο ιερέας ήταν ότι  «ο διάβολος έτσι λέει: όποιος δεν κάνει το εμβόλιο, όποιος δεν κάνει τα τεστ, όποιος δεν υπακούσει στις εντολές του διαβόλου, γιατί διάβολος είναι αυτός, αυτός δεν έχει το δικαίωμα να δουλέψει, δεν έχει το δικαίωμα να πάει στην εκκλησία, να έχει περίθαλψη, τα παιδιά του να πάνε στο σχολείο. Αυτό κάνει ο διάβολος...».

Στη συνέχεια «φούντωσε», όπως είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Είναι δυνατόν να μην μπορούν να έρχονται εδώ οι άνθρωποι από τη Θεσσαλονίκη και να μπορούν οι τουρίστες να πάνε όπου θέλουν; Φασισμός είναι αυτό το πράγμα. Είναι ωραίο ο κορωνοϊός να μην βγαίνει στις 9 αλλά να βγαίνει στις 12; Ε, όχι δα!». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση