GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ από τον Λευτέρη Λαζάρου! «Γιατί δεν θα ανοίξω το μαγαζί μου...»

Αποσαφηνίσεις για τους όρους λειτουργίας της εστίασης, ενόψει της πρεμιέρας τη Δευτέρα 3 Μαϊου, ζήτησε ο Λευτέρης Λαζάρου μιλώντας στο κεντρ...


Αποσαφηνίσεις για τους όρους λειτουργίας της εστίασης, ενόψει της πρεμιέρας τη Δευτέρα 3 Μαϊου, ζήτησε ο Λευτέρης Λαζάρου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και την Ρίτσα Μπιζόγλη.

Ο γνωστός σεφ σημείωσε πως δεν θα ανοίξει το μαγαζί του για δύο λόγους:

Πρώτος, όπως εξήγησε, η πολύ δύσκολη τροφοδοσία του εστιατορίου εν μέσω αργιών και ότι μετά απο 6,5 μήνες απραξίας θα ήταν εξαντλητικό το ωράριο των υπαλλήλων, προκειμένου να ετοιμάσουν το μαγαζί.

Και ο δεύτερος τα έργα ανάπλασης στο Μικρολίμανο, όπου βρίσκεται το κατάστημα του κ. Λαζάρου.

Στάθηκε και στην απαγόρευση μουσικής στα εστιατόρια σχολιάζοντας τις δηλώσεις των ειδικών περί αποφυγής των δυνατών συζητήσεων, διερωτώμενος: «Εχετε ακούσει να φωνάζουν μέσα σε εστιατόρια;».Εκτίμησε ότι έτσι σπρώχνουμε τους νέους και πάλι στις πλατείες, τσουβαλιάζοντας, όπως είπε χαρακτηριστικά, τα εστιατόρια, τα καφέ και τα καφέ μπαρ.

Ο Λευτέρης Λαζάρου αναφέρθηκε και στην απαγόρευση κυκλοφορίας στις 11 παρά τέταρτο το βράδυ, θεωρώντας πως είναι αδύνατο ενας πελάτης εστιατορίου της παραλιακής να φτάσει στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να παραβιάσει τα χρονικά όρια. Καλύτερα να ανοίγαμε με τους όρους που κλείσαμε, σημείωσε, τέλος, ο κ. Λαζάρου, υπογραμμίζοντας ότι όταν η Πολιτεία θεσπίζει νόμους πρέπει να εξετάζει και την πρακτική τους αξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση