GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ παίρνουν το ποσοστό του Μπόμπολα στην Ελλάκτωρ...

Σε συμφωνία για την απόκτηση μετοχών του Λεωνίδα Μπόμπολα, προχώρησε η Reggeborgh Invest. Όπως έγινε γνωστό, η Reggeborgh γνωστοποίησε στον ...

Σε συμφωνία για την απόκτηση μετοχών του Λεωνίδα Μπόμπολα, προχώρησε η Reggeborgh Invest.

Όπως έγινε γνωστό, η Reggeborgh γνωστοποίησε στον Λ. Μπόμπολα την πρόθεση της για την απόκτηση των 26.882.023 μετοχών του στην Ελλάκτωρ, ήτοι ποσοστό 12,5%.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η Reggeborgh δύναται να αποκτήσει είτε το σύνολο της συμμετοχής του Λ. Μπόμπολα, είτε μέρος αυτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr η συμφωνία για το ακριβές ποσοστό που θα αποκτήσουν οι Ολλανδοί δεν έχει ακόμη καθοριστεί, καθώς οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται.

Αυτό αναμένεται να γίνει, μέχρι τις 28 Μαΐου, που έχει οριστεί η εξάσκηση του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς των μετοχών.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του περασμένου Μαρτίου η Ελλάκτωρ ανακοίνωσε τη χρονική μετάθεση κατά δυο μήνες της άσκησης του call option “για την απόκτηση των 26.882.023 μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου στην Ελλάκτωρ σε προσυμφωνημένη τιμή, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 12,5457% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου του εισηγμένου ομίλου, ποσοστό που ανήκει στον κ. Λ. Μπόμπολα”.

Ο όμιλος Reggeborgh Invest κατέχει σήμερα άμεσα ποσοστό 14,17% στο μετοχικό κεφάλαιο της Ελλάκτωρ ενώ η άσκηση του παραπάνω δικαιώματος θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της άμεσης συμμετοχής του στο 26,7218%.
Πηγή: capital.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση