GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΤΟΝ Μ. ΜΑΤΣΑ! ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ (στις Σπέτσες) η Όλγα Κεφαλογιάννη...

Με ανάρτηση που έκανε η Όλγα Κεφαλογιάννη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, “ανακοίνωσε” πως παντρεύτηκαν με τον Μίνω Μάτσα. Η Όλ...


Με ανάρτηση που έκανε η Όλγα Κεφαλογιάννη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, “ανακοίνωσε” πως παντρεύτηκαν με τον Μίνω Μάτσα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται οι βέρες τους, με εκείνη να φοράει ένα νυφικό από δαντέλα. Στη λεζάντα μάλιστα, χρησιμοποίησε ένα απόσπασμα από τον «Ύμνο της αγάπης»: «Νυνί δε μένει πίστις, έλπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη.” Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις Σπέτσες, χθες, παρουσία της στενής οικογένειας. Μια εκ των κουμπάρων ήταν η εξαδέλφη της νύφης Χρυσή Βαρδινογιάννη, ενώ ακολούθησε τραπέζι, για λίγα άτομα στο σπίτι της οικογένειας Μάτσα στο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση