GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ! ΓΥΝΑΙΚΑ-ΓΙΑΤΡΟΣ έκανε αποβολή 3 ημέρες μετά τον εμβολιασμό της...

John Kapsimalis   Κάτοικος τού Wisconsin γυναίκα ιατρός έχει αποβολή 3 ημέρες μετά την ένεση με πειραματικό COVID mRNA εμβόλιο! Η δημόσια απ...


John Kapsimalis 
Κάτοικος τού Wisconsin γυναίκα ιατρός έχει αποβολή 3 ημέρες μετά την ένεση με πειραματικό COVID mRNA εμβόλιο!
Η δημόσια αποβολή της Dr. Sara Beltrán Ponce
Η Δρ. Sara Beltrán Ponce αποφοίτησε από το Ιατρικό Κολλέγιο του Ουισκόνσιν το 2019. Ολοκληρώνει την παραμονή της στο Radiation Oncology στο ίδιο κολέγιο του Μιλγουόκι. Το προφίλ της σε έναν ιστότοπο που ονομάζεται SheMD λέει ότι είναι «παθιασμένη με την ιατρική εκπαίδευση, τη δημόσια υγεία και τη καθοδήγηση, ιδιαίτερα για τις γυναίκες που ενδιαφέρονται για την ακτινοβολία». Είναι παντρεμένη με μια κόρη και απέκτησε ένα άλλο παιδί - μέχρι χθες.
https://www.shemd.org/.../5fb4e57d-87d8-482e-bd44.../profile
Η Δρ Beltrán Ponce tweeted στις 28 Ιανουαρίου ότι είναι 14 εβδομάδων έγκυος και «πλήρως εμβολιασμένη». Επανέλαβε πολλά από τα πιο συνηθισμένα σημεία συζήτησης που σχετίζονται με το COVID-19 και τα εμβόλια στην αλυσίδα tweet.(Εικόνα 2)
Έγραψε στο Twitter μια ενημέρωση σχετικά με την εγκυμοσύνη της λιγότερο από μια εβδομάδα αργότερα (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υπάρχει μια αφήγηση στα κανάλια των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης σχετικά με κάποιο είδος «ψεύτικης φωτογραφίας» στα tweets της Dr. Beltrán Ponce. 

Η αφήγηση φαίνεται να επιχειρεί να δυσφημίσει την ιστορία ή να εκτρέψει από το γεγονότα. Έχουμε συνδέσει τα αρχεία διαδικτύου εδώ ώστε οι αναγνώστες να δουν τα πραγματικά tweets και στιγμιότυπα οθόνης). (Εικόνα 3)

Η αποβολή συνέβη στις 14 1/2 εβδομάδες, δείχνοντας ότι ήταν τρεις ημέρες μετά την πρώτη ή τη δεύτερη λήψη του mRNA. Δεν είπε εάν ήταν το εμβόλιο της Pfizer ή της Moderna. Η Δρ Beltrán Ponce έκτοτε έχει κλειδώσει τον λογαριασμό της στο Twitter, ώστε μόνο οι επαληθευμένοι ακόλουθοι να μπορούν να δουν τα tweets της.
Κατά την αναζήτηση μέσω του CDC Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), βρήκα μερικές άλλες περιπτώσεις αποβολών που έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής αμέσως μετά τη λήψη της πειραματικής λήψης COVID του Μια από αυτές, στην Καλιφόρνια, ήταν επίσης γιατρός.
Αναγνωριστικό VAERS: 918034
https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php...

Εγγραφή: Ήμουν 28 εβδομάδων και 5 ημερών έγκυος όταν έλαβα την πρώτη δόση του εμβολίου COVID19. Δύο ημέρες αργότερα (12/25/2020 το απόγευμα), παρατήρησα μειωμένη κίνηση του μωρού. Το μωρό βρέθηκε να μην είχε καρδιακό παλμό στις 12/26/2020 νωρίς το πρωί και έδωσα 2lb 7oz μη βιώσιμο θηλυκό έμβρυο σε κύηση 29 εβδομάδων. Ήμουν 35 χρονών τη στιγμή της εμβρυϊκής θανάτου και το μόνο ιστορικό εγκυμοσύνης για αυτήν την εγκυμοσύνη περιελάμβανε μια εισαγωγή βελούδινου κορδονιού που παρακολουθείτο στενά από ένα OB υψηλού κινδύνου. Η εκτιμώμενη προθεσμία μου ήταν στις 12 Μαρτίου 2021.
Αναγνωριστικό VAERS: 958755
https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php...
Εγγραφή: Η Pt ήταν 18 εβδομάδων έγκυος κατά τη στιγμή του εμβολίου. Δεύτερη εγκυμοσύνη. Η Pt είναι γιατρός. Η εγκυμοσύνη ήταν εντελώς φυσιολογική μέχρι εκείνη τη στιγμή. Την 1/18/2021, άρχισε να έχει βαριά κολπική αιμορραγία πιθανότατα λόγω απόπτωσης του πλακούντα και στη συνέχεια γεννήθηκε στις 18 εβδομάδες. Το μωρό ήταν νεκρό. Ο υπέρηχος έγινε 15/15/2021 κανονικά. Θανατηφόρο εκδήλωση για το έμβρυο. Ο ασθενής τα πήγε καλά.
Αναγνωριστικό VAERS: 967274
https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php...
Εγγραφή: Ήμουν έγκυος και το μωρό μου πέθανε δύο ημέρες αφότου το πήρα και αρρώστησα πραγματικά!
Όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως, όταν το Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) για την ένεση Pfizer COVID mRNA, συνέστησαν στις έγκυες γυναίκες να μην λάβουν το εμβόλιο. Συνέστησαν επίσης στις θηλάζουσες μητέρες και γυναίκες που σχεδιάζουν να μείνουν έγκυες να περιμένουν τουλάχιστον δύο μήνες.
Το FDA στις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο, δεν εξέδωσε τέτοιες προειδοποιήσεις όταν εξέδωσαν EUA για την ίδια πειραματική ένεση Pfizer COVID mRNA.
Όπως μπορείτε να δείτε από το tweet της Dr. Sara Beltrán Ponce που αναγγέλλει το θάνατο του αγέννητου μωρού της, δεν τόλμησε να το συνδέσει με την ένεση COVID, διότι κάτι τέτοιο θα είχε πιθανώς καταστρέψει την καριέρα της ως ιατρός, γιατί έχουν χαρακτηριστεί ως "anti-vaxxer" και ως εκ τούτου "anti-science".
https://healthimpactnews.com/.../wisconsin-resident.../

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση